Dětské koberce s kreslenými motivy

Který pokoj je pro vaše dítě u vás doma ten nejdůležitější? Samozřejmě že dětský pokojíček! V dětském pokoji najde své útočiště každé dítě, jakéhokoli věku. Každý dětský pokoj by měl být krásně barevný a děti by se zde měly cítit bezpečně. Hledáte vhodný dětský koberec do pokojíčku pro malé školáky?

Dětské koberce Monsters UniversityOdveďte jejich myšlenky od každodenních školních povinností a objednejte pro ně zábavný dětský koberec s motivem kreslených postaviček z nejnovějších filmů pro děti! V nabídce našeho internetového obchodu najdete například dětské koberce na motivy posledního filmového hitu - Univerzita pro příšerky! Tyto koberce jsou žhavou novinkou, a pokud tento film patří mezi favority vašeho dítěte, neměli byste mu nechat ujít příležitost hrát si se svými oblíbenými filmovými postavami. Každé dítě si tyto hravé koberce ihned zamiluje.

Dětské koberce Disney Planes

Mají vaše děti raději novinku ze světa Disney Letadla? Prohlédněte si nabídku dětských koberců právě s těmito dekoracemi. Kreslené postavičky rozzáří a rozveselí každý dětský pokojíček a budou také rozvíjet fantazii vašich dětí. Po dlouhém školním dni si tak malí školáci odpočinou při hře na dětských kobercích. Koberce Disney Letadla jsou vhodná zejména pro chlapce, neboť je nabízíme v krásném modrém provedení.

 

 

 

Dětské koberce Disney CarsVýše zmíněnými motivy však naše nabídka dětských koberců rozhodně nekončí! Objednat si můžete také další koberce na motivy různých Disney pohádek - Sněhurka, Medvídek Pů, Auta, Mickey Mouse, atd. Najdete tak dětské koberce s klasickými kreslenými postavičkami i s těmi moderními. Koberec pro děti může mít také motiv společenských her - na podlaze tak může vzniknout velké herní pole. V nabídce naleznete například Člověče, nezlob se, Twister, dopravní hry a další. Tyto koberce děti milují a motivují je k hraní. Rozvíjejte dětskou fantazii pomocí barevných dětských koberců!

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: