Vyhřívané potahy sedadel pro auta

Už jste se zamysleli nad tím, že nám zima za chvilku zaťuká na dveře? I my jsme nad tímto tématem přemýšleli a pro ty, kteří by rádi v zimě sedali do vyhřívaných sedadel, máme vynikající novinku. Že nemáte vyhřívaná sedadla, ale vyhříváním byste nepohrdli? Pro takovéto řidiče máme novinku v podobě vyhřívaných autopotahů.

 

Masážní vyhřívaný autopotahZajímá vás, jak to vlastně funguje? Jedná se o potah na sedadla, který má univerzální systém upevnění. Všechny vyhřívané autopotahy na sedadla mají dvanácti voltové napájení konektorem. To se zasunuje do zásuvky autozapalovače, který je nainstalovaný snad už v každém autě. U každého autopotahu je zabudovaný termostat. Tyto autopotahy jsou naprosto univerzální a hodí se naprosto do každého auta. K sedadlům se připevňují pomocí gumových popruhů.

Vyhřívaný autopotahJako další máme v nabídce masážní autopotah s vyhříváním. Tato novinka na našem trhu je určena jako potah sedadla s univerzálním systémem upevnění. V každém potahu je zabudováno šest masážních motorů a k tomu vyhřívání. Napájet se dá buď dvanácti volty nebo dvě stě dvaceti. Tento doplněk je naprosto ideální nejenom na dlouhé cesty, ale klidně i do kanceláře nebo jen tak pro relaxaci. 

U všech typů je ovládací panel, který velmi usnadňuje veškerou obsluhu těchto potahů. Máte zájem o tuto vynikající věcičku? Potom se koukněte na naše webové stránky. Společnost Vopi.cz totiž má v nabídce ještě spoustu dalších vynikajících věcí, které jsou nejenom na pohled velmi hezké, ale navíc jsou vysoce praktické a hodí se do každé domácnosti a auta.  

Podívejte se na naše vyhřívané autopotahy a vyberte si z pestré nabídky těchto univerzálních pomocníků do auta pro chladné zimní cesty.  Nemusíte si přece hned kupovat drahé vyhřívané sedačky. Teplíčko se dá přece vyřešit i naprosto jednoduše. Ptáte se jak? No přece našimi vynikajícími autopotahy, které vás v zimě zahřejí naprosto stejně, jako klasické vyhřívané sedačky.

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: