Vyberte si z široké nabídky autokosmetiky!

Zajímáte se o kvalitní autokosmetiku? V tom případě jste na správném místě! Výrazně jsme rozšířili nabídku autokosmetiky a vy si tak můžete zakoupit kvalitní přípravky za ty nejlepší ceny.

Leštěnka renovační NANOJaké přípravky si tedy můžete objednat? V první řadě v nabídce můžete najít autoleštěnky. Na výběr jsou autoleštěnky s voskem, pro metalické laky, na chrom, s dlouhodobým účinkem, atd. Jistě v této široké nabídce najdete autoleštěnku, která bude splňovat vaše představy. Velmi praktické jsou také jednorázové utěrky s leštícím voskem. Povrch, který je ošetřen těmito utěrkami, odpuzuje vodu. Balení je velmi praktické a znovu uzavíratelné. S těmito přípravky bude váš vůz vždy v plném lesku!


Autošampon s voskem NANOJeště předtím, než začnete své auto leštit, měli byste jej i umýt. K tomu se vám budou skvěle hodit autošampony. Autošampon rychle a dokonale odstraní veškeré nečistoty z karoserie vašeho vozu. Hodí se také k omývání plastových dílů. Když už jste se rozhodli vyčistit své auto, neměli byste zapomenout na interiér.

 

 

Čistič čalounění NANONa Vopi.cz si můžete pořídit také čističe čalounění, které jej zbaví všech nečistot a dalších nezvaných hostů jako jsou roztoči. Aby bylo vaše auto čisté naprosto dokonale, najdete v nabídce také čistící ubrousky na palubní desku, čističe na skla, čističe nárazníků, atd. Vaše auto bude opět vonět skoro jako nové. Aby svěžest ve voze zůstala co nejdéle, objednejte si i kvalitní a dlouho vonící osvěžovače vzduchu.

Rozmrazovač na oknaPředcházejícím dlouhým seznamem autokosmetiky však naše nabídka rozhodně nekončí. Pro zimní měsíce jistě oceníte funkční rozmrazovače skel. Ty vám usnadní odstranění sněhu a ledu ze skel. Zakoupit můžete také odrezovač, pěnu na čištění pneumatik nebo rozprašovač proti mlžení skel. Jak vidíte sami, nabídka je opravdu široká. Přesvědčte se o tom na vlastní oči na https://www.vopi.cz/autokosmetika/. Snažíme se svým zákazníkům přinést jen to nejlepší. Pro motoristy jsou zde připraveny také skvělé nabídky autokoberců, autopotahů a autodoplňků.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: