Vopi vyrábí autokoberce i pro legendární vozy

Každý majitel chce mít své auto v co možná nejlepším stavu a tak o něj náležitě pečuje. V péči o auto jsou naprostými mistry milovníci veteránů. Ti vědí, že jen pravidelnou a důkladnou péčí zajistí, že jejich starý plechový miláček bude vrnět jako nový. 

9200 Tatra 613.jpg

Svého veterána si můžete vymazlit nejen po technické stránce, ale důležitý je rovněž vzhled. Mysleli jste si, že už nejde vylepšit jeho interiér? Opak je pravdou. Ve Vopi.cz se specializujeme i na prodej kvalitních autokoberců, v naší nabídce tak najdete již i autokoberce pro všechny legendární veterány. Máte v garáži například Tatru 613 vyrobenou mezi léty 1974 – 1995? Z naší nabídky si rozhodně vyberete!

9100 Pontiac_Trans_Am_1977.jpg

Stejně legendárním veteránem jako je Tatra 613 je i například Pontiac Firebird. Tento vůz je skutečnou perlou mezi veterány a vy jej teď můžete pozvednout ještě o level výše kvalitními a zcela originálními autokoberci. Vyberte si autokoberce podle svého vkusu. V nabídce najdete autokoberce z různých materiálů.

9001.jpg

Pro jaké další veterány najdete speciální autokoberce v nabídce našeho internetového obchodu? Radovat se mohou například majitelé vozu Maserati Quattroporte IV AM337, které byly vyrobeny mezi lety 1994 – 2001. Výběr je skutečně široký a na své si přijde každý milovník automobilových veteránů.

Vopi.cz je partnerem všech milovníků motorismu. Snažíme se svou nabídku neustále aktualizovat a rozšiřovat. V katalogu produktů najdete kvalitní autokoberce i autopotahy. Pro svého veterána si můžete nechat ušít například autopotahy na míru. Vše budete mít sladěné do posledního detailu! Pro péči o čistotu a lesk svého vozu si můžete rovněž objednat i kvalitní autokosmetiku za ty nejlepší ceny na trhu. Objednávat můžete online a zboží vám bude doručeno v nejbližším možném termínu.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: