Vítající rohožky před dveře

Společnost Vopi, zabývající se nejen prodejem kusových koberců, přichází opět s novinkou a tou jsou perfektně vypadající rohožky před dveře. Tento eko výrobek je nabízen v několika barvách, velikostech a tvarech provedení. Vyrobeny jsou pomocí recyklace z PET lahví a starých pneumatik. Výsledek je opravdu vynikající. Hned u dveří vás budou tyto rohožky vítat svým nápisem "Welcome". 

Rohožky Welcome flowersEco Welcome rohožky před dveře se kategoricky řadí do vysoce kvalitních a luxusních rohoží. Jsou deset až dvanáct milimetrů vysoké, mají plastický vzhled a vyrobeny jsou z těžké gumy. Jejich potisk nenechá nikoho na pochybách, že se jedná o opravdu vynikající kousek, který svým perfektním designem upoutá každého hned na první pohled. 

Všechny Eko Cleanscrape Welcome rohožky jsou provedeny v barvě antracitu nebo hnědé. Jsou vyrobeny ze stoprocentní gumy, ze které je i podklad. Jsou to naprosto originální a skvěle vypadající doplňky před všechny vchody. Každý, kdo tudy projde, musí být totálně nadšený pro jeho vynikající vzhled. 

Welcome venkovní rohožky bývají velice oblíbené a není to jen jejich vynikajícím designem. Je to především praktičnost. Takže splňují hned dvě služby najednou. Za prve je to opravdu koukavý doplněk ke dveřím a za druhé, jak již bylo zmíněno je to praktičnost. Chcete mít před svými dveřmi také takovouto rohožku? Potom už neváhejte a vyberte si na webových stránkách společnosti Vopi.

Náš internetový obchod s kusovými koberci a bytovými doplňky je vždy zásobený naprosto originálními kousky do každé domácnosti. Vyberte si z nabídky svoji Welcome rohožku a nechte sousedy jen tiše závidět. Cenově jsou tyto kousky více nežli příznivé. Vyberte si ji v takové barvě, která bude nepřehlédnutelná a tím pádem více obdivovaná. Berte to jako povedený vtip, který jistě zaujme každou vaši návštěvu. Jsou totiž naprosto dokonalé.

 

Kokosová rohož Bombay Welcome leaves Gumová rohož kokosová Bombay Welcome Flowers Rohožka Eko Welcome - Goodbye Kokosová rohožka Impala Welcome goodbye
Rohožka Eko Cleanscrape Welcome Rohožka Eko Aberdeen Welcome Kokosová rohožka Impala Classic Welcome Rohožka Eko Formal Welcome

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: