Úžasné dětské koberce Hello Kitty

Pro každého nadšence malého kotěte nazvaného Hello Kitty, které je doslova fenoménem poslední doby, jsme vybrali koberce právě s tímto motivem. Kdo by neznal bílé roztomilé koťátko zasazené do růžového pozadí? Jedná se o doslova úžasný dárek do každého dětského pokoje. Máte doma holčičku, která je velkou vyznavačkou Hello Kitty? Potřebujete pro ni dáreček a nevíte, pro co se rozhodnout? Potom se podívejte na naše webové stránky na tyto doslova úchvatné koberečky.

Dětský koberec Charmmy Kitty ButterflyNajdete zde několik druhů koberců a to nejenom Hello Kitty. Vybírat si můžete z velmi podobného žánru, jako je například dětský koberec Charmmy Kitty Butterfly. Tento dětský koberec je vhodný opravdu do každého pokojíku, který obývá nějaká malá slečna. Získáte tak naprosto dokonalou dekoraci do tohoto pokojíku a navíc bude malá obdivovatelka bílého kotěte přímo nadšená tímto kouskem. Vyrobený je ze stoprocentního polypropylenu a obšitý chemlonem.

 

Dětský koberec Hello Kitty

Jako další máme v nabídce koberce s již zmiňovaným obrázkem Hello Kitty. I tyto jsou provedeny v naprosto úžasném designu a vyrobeny jsou stejně jako všechny ostatní ze stoprocentního polypropylenu, obšité chemlonem a se smyčkovým vlasem. Všechny nabízené koberce jsou provedeny v několika různých velikostech. Podívejte se na tyto skvělé kousky a udělejte radost své malé slečně.

Dětský koberec Charmmy Kitty Pretty KittyVšechny dětské koberce, které máme v nabídce, jsou provedeny s motivy známých postaviček a filmových hrdinů, které naše děti tolik milují. Je to novinka pro letošní rok a proto neváhejte a pořiďte svým dětem některý z nabízených luxusních koberců. Podívejte se například na dětský koberec Charmmy Kitty Pretty Kitty. Tato krásná a tolik roztomilá kočička bude vaší dceři kamarádkou, která u ní bude ve chvíli, kdy si bude hrát anebo usínat. Uvidíte, že se do ní hned na první pohled zamiluje. Udělejte svojí dceři radost.

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: