Univerzální autopotahy pro jaro 2012

Krásné auto dělá nejenom nablýskaný a propracovaný zevnějšek, ale i jeho interiér. A ke každému bezchybnému vnitřnímu designu patří hlavně autopotahy. Proto pro každého našeho zákazníka přinášíme kolekci krásně designově zpracovaných univerzálních autopotahů, jež se hodí pro každý typ auta. Jejich úžasně krásné barvy nenechají nikoho na pochybách, že se jedná o opravdu vydařenou kolekci, jež je díky velmi příznivým cenám určená pro každého milovníka hezkých věcí.

Univerzální autopotahy ButterflyNapříklad univerzální autopotahy Butterfly, které jsou vhodné pro naprosto každičký typ vozů, se mohou pochlubit vynikajícím provedením a to jak materiálově, tak koloritem. Jsou vyrobeny ze stoprocentního polyesteru, prát se mohou klasicky doma v automatické pračce. Ale pozor, teplota vody nesmí nikdy přesáhnout třicet stupňů. Všechny potahy z této kolekce se hodí i na sedačky, jež mají boční airbagy a za samozřejmost je považovaná testace LGA.

Univerzální autopotahy FlowerMilujete růžovou barvu a rádi byste ji měli ve svém autě? Potom se podívejte na tyto univerzální růžové autopotahy. Vzdušný materiál, ze kterého jsou vyrobeny, poskytuje maximální pohodlí. Nebo byste raději modré autopotahy? Anebo zelené, zdobené navíc úžasnou ještěrkou?

Vyberte si prostě takové, které se vám líbí nejvíc. A věřte, že je naprosto jedno, jakou si vyberte barvu, protože jediná věc je skutečně jistá - všechny nabízené autopotahy jsou totiž moderním hitem pro tento rok.


Univerzální autopotahy GeckoÚplně všechny typy jsou vyrobené ze stoprocentního polyesteru a mohou se prát v pračce na již zmiňovaných třicet stupňů Celsia. Pořiďte si proto tyto úžasné univerzální autopotahy, které máme v nabídce v několika barvách. Podívejte se na naší novou letní kolekci, která doslova hýří krásnými barvami, jež udává módní trend pro tento rok. Pokud si vyberete růžovou, potom je to takzvaně trefa do černého, protože hlavně tato barva je pro letošek snad největším hitem.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: