Textilní autokoberce na míru do vašeho vozu

Blíží se jaro…
… A nám začíná sezóna šití textilních autokoberců na míru.

 

Jsme přímí výrobci autokoberců z jakýchkoliv materiálů. Dnes Vám chceme představit textilní autokoberce, jelikož věříme, že sezóna blátivých dní už je za námi.

Připomínáme, že všechny autokoberce vyrábíme na míru přesně do Vašeho typu vozu. Můžete si je prohlédnout v našem konfigurátoru anebo v katalogu, kde nejprve zvolíte typ auta, a v dalším kroku pak vyberete materiál, ze kterého si přejete koberečky ušít.

Jelikož se jedná naši vlastní výrobu, můžete si zvolit i materiál na obšití. Nabízíme 20 různých barev chemlonu, 7 různých barev lemovek a dalších 7 barev lemovek nubuk.  Vytvořte si originální kombinaci, která dodá vašemu autu jedinečný styl.    

Obšití - chemlon

Obr. Obšití Chemlonem nabízíme ve 20 barevných provedeních

 

Lemovka

Obr. Klasická lemovka potěší fanoušky decentního designu 

 

Lemovka Nubuk

Obr. Lemovka Nubuk je k dispozici v 7 barvách 

 

Velmi oblíbené jsou koberce Perfectfit. Zákazníci si je volí zejména kvůli skvělému poměru „cena -  výkon“. Perfectfit vyrábíme ve čtyřech barevných provedeních:  v černé, šedé, antracitové a béžové barvě. Nebojte se světlejších odstínů, projasní interiér Vašeho auta a údržba je velmi snadná – smyčkový vlas je delší a lze snadno vysávat a udržovat. Jistě vás potěší příznivá cena za sadu, která se pohybuje okolo 500 Kč (záleží na typu vozu).

Perfectfit

Obr. Materiál Perfit ve 4 barevných provedeních 

 

Pokud máte raději kratší vlas, zvolte materiál Carfit. Jedná se o velurový velmi kvalitní koberec vhodnější do osobních vozidel vyšší třídy a pro náročnější zákazníky. Materiál je tvořen z hustého vlasu a nabízíme ho v černé nebo šedé barvě. Vyznačuje se především snadnou údržbou, sametovým vzhledem u obou barev a dlouhou životností. Rubová strana je zpevněna granulátovým povrchem.

Carfit

Obr. Carfit pro náročnější zákazníky 

 

Pokud máte náladu na výraznější a veselejší barvičky, prohlédněte si řadu Colorfit. Jedná se o velmi oblíbený druh kobercoviny pro ty zákazníky, kteří jsou nároční na vzhled interiéru a chtějí mít něco extra. Colorfit je také velmi oblíbený mezi vyznavači tuningu aut. Koberec vyšší kvality je nabízen v různých barvách. Materiál je tvořen z vyššího střiženého hustého vlasu, jeho vzhled je sametový. Údržba je velmi snadná, životnost dlouhá. Rubová strana je rovněž zpevněna granulátovým povrchem.

Colorfit

Obr. Colorfit potěší milovníky barviček a vyznavače tuningu

 

Autor: Jitka Marková 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: