Škrabky na auto pro čistá skla

A už je to pomalu zase tady. Paní zima už nám pomaloučku klepe na dveře a proto by se měli všichni motoristé pořádně připravit na její bílé řádění. V naší nabídce proto přibyly škrabky na auto. Jsou provedeny v různých variantách, tvarech a barvách.

Najdete zde od obyčejných škrabek i maličko náročnější. Jedno ale mají všechny společné a to je čištění zasněžených a namrzlých oken.

Škrabka na led BladeKdo by neznal situaci, kdy jsou okna tak namrzlá, že než se nám podaří led z oken odstranit, sami jsme promrzlí až na kost. Právě pro tyto případy přišli výrobci se škrabkami různých tvarů, jako je například škrabka na led Blade. Na první pohled vypadá jako kladívko. Má kovový a gumový břit a k tomu pěnovou rukojeť. Vyrobeny jsou z kovu a plastu. Vybrat si můžete z několika barev.

Škrabka na led s rukavicíŠkrabka na led s rukavicí je bezesporu dalším vynikajícím pomocníkem v boji se zasněženými a namrzlými okny. S touto rukavicí nebude nikomu zima a přitom může v pohodě okna svého vozu naprosto precizně očistit. Má plastový břit a již zmiňovanou textilní rukavici. Ta má na své vnitřní straně kvalitní kožíšek, se kterým opravdu nikdo neprochladne. I v tomto případě si můžete vybírat z několika barev.

Škrabka na auto s košťátkemNebo vás více zaujala plastová škrabka na auto s košťátkem? Tato je doplněná gumovým a plastovým břitem, které jsou určeny pro daleko snadnější odstranění námrazy se všech skel automobilu. V naší nabídce je několik druhů dalších výrobků a proto se podívejte na naše webové stránky, kde najdete i spoustu jiných výrobků a to za naprosto bezkonkurenční ceny.

A proto si zavčasu vyberte takové škrabky na auto, která vám nejvíce půjdou do ruky a buďte tak připraveni na nepříznivé počasí. Nečekejte, až se paní zima podívá svým ledovým okem a dechem na okna vašeho auta a vy s hrůzou zjistíte, že je nemáte čím očistit. Buďte pro tyto případy opravdu přichystáni.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: