Ručně tkané kusové koberce

Jste obdivovatelé ručně tkaných kusových koberců? Jako jedni z předních výrobců jsou bezesporu tkalci z Tunisu, konkrétně z města Kaiouran. Toto město je vyhlášené nejenom jako poutní místo muslimů, ale i tradiční ruční výrobou koberců. Ty jsou pro svoje nádherné vzory a úžasnou barevnost hojně vyhledávaným artiklem po celém světě. Právem jsou tudíž tito výrobci na svoje koberce hrdí.

Ručně tkané koberceV našich obchodech se dají sehnat i takovéto kousky, které se honosí značkou ruční výroby. Je sice pravda, že jsou o něco dražší než ostatní kusové koberce, které jsou k mání v našich obchodech, ale tyto kusy jsou, jako každá ruční práce, daleko kvalitnější. Tolik se liší od koberců vyrobených na strojích. 

Pro jejich nepřehlédnutelnou krásu co se vzorů týká a nádherný kolorit, jsou opravdovými skvosty do každé domácnosti. Vyrábí se v mnoha velikostech a je jen na každém zájemci, pro který se rozhodne. Ale ať to bude velký nebo malý, široký či úzký, každý dodá svým nádherným designem domácnosti cosi nepřehlédnutelného a kouzelného. 

Ručně tkané kusové koberce jsou naprostými skvosty v každé domácnosti. Rádi byste vlastnili nějaký takovýto originální kousek? No prosím, nahlédněte do nabídky společnosti Vopi a vyberte si z jejího úžasného repertoáru. Tato firma je tu pro vás se svojí nabídkou originálních ručně tkaných kusových koberců. 

Toužíte po nějaké určité barvě? Na webových stránkách zcela určitě najdete přesně to, co hledáte. Vyberte si z pestré škály všemožných barev a pořiďte si do svého domova to pravé kouzlo orientu. Jeho měkké barvy krásně proteplí a jasné vzory prosvítí váš domov. Vždyť u těchto výrobků stoprocentně platí, že co kus, to originál. 

Už jste si vybrali z bohaté nabídky? Neváhejte a učiňte tak. Položte si kus orientu k vám domů na podlahu. Nechte se při pohledu na něj unášet tisíci představami. Buďte na chvilku třeba orientální tanečnicí, která svými lehkými tanečními kroky uvádí do transu nějakého sultána.

 

Ručně tkané koberce Ručně tkané koberce

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: