Rohožky pro kočičí mazlíčky

Pro všechny milovníky kočičích mazlíků jsme připravili kolekci rohožek právě s kočičím tématem. Tyto opravdu roztomilé rohože se hodí do každého interiéru a doslova ho velmi originálním způsobem prosvítí. Připravili jsme pro vás několik druhů a záleží pouze na vašem rozhodnutí, pro jakou rohožku se rozhodnete. Ať už to ale bude jakákoliv, všechny jsou vyrobeny s motivem koček.

Rohožka 172 Impression+ 407 Three CatsNapříklad rohožka Impression je vyrobena ze stoprocentního polyamidu, v hnědé barvě a s potiskem kočičích tlapek. Tato velmi roztomilá rohožka se hodí pouze do vnitřního interiéru, je možné ji ručně prát a zespodu ji chrání protiskluzový vinylový podklad. Pokud vám bude vyhovovat velikost, kterou se dozvíte na našich webových stránkách, potom s ní doplňte váš interiér. Uvidíte, že tato krásná rohožka s kočičím tématem bude chloubou vaší předsíně. 

Nebo se podívejte na další rohožku, která je stejně jako předešlá věnovaná našim kočičím miláčkům. Rohožka Emotion XS je taktéž vyrobena ze stoprocentního polyamidu a její černá nebo hnědá barva s úžasným kočičím potiskem nenechá nikoho na pochybách, pro koho tluče srdce pána domu.

Rohožka 173 Emotion XS 406 Cats beige

 Tento velmi elegantní doplněk vašeho interiéru má taktéž protiskluzový, vinylový podklad a prát se dá rovněž v ruce. 

Podívejte se na naši nabídku pro tento týden. Je určena nejenom pro milovníky koček, ale pro všechny, kteří mají jednoduchou eleganci. Přesně takové jsou totiž naše rohože, které doslova prozáří každý interiér. Pořiďte takovou rohožku svým mazlíčkům. Uvidíte, že pro svoji měkkost si je velmi rychle oblíbí. A až je budou naše rohožky krásně hřát, budete jistě nejenom vy spokojeni s tímto výběrem. Podívejte se proto na naše webové stránky a vyberte si některou z těchto úžasných rohoží. Pořiďte vašemu mazlíčkovi stylovou podložku na spaní, která se bude navíc krásně vyjímat ve vašem bytě. 

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: