Přezuto už nejspíš máte… a co převlečeno?

Autopotahy rozjasní Váš vůz!



S nadcházející zimou motoristé nejvíce řeší přezutí zimních pneumatik. Je to logické, tuto povinnost nám uděluje §40a zákona 361/2000 Sb.

Když už v tomto období věnujeme autům zvýšenou péči, je to dobrá příležitost se zamyslet, jestli by našemu vozu neprospěly také nové autopotahy. Nejenže jsou praktické, ale díky nejrůznějším dekorům dokáží doslova rozjasnit interiér vozu.

Ve Vopi Vám nabízíme 3 základní typy autopotahů:

 

1. Autopotahy na přesně na míru do vašeho typu auta

V konfigurátoru nejprve zvolíte značku a model vozu, v druhém kroku vyberete materiál a dekor, a ve třetím kroku barevné provedení. Každý z autopotahů je pečlivě vyroben v České republice a splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria. Pro ty, kterým na dokonalosti jejich auta opravdu záleží.

 

2. Univerzální autopotahy

Jsou řešením, pokud chcete ušetřit čas při vybírání. Nabízíme několik druhů, které si naši zákazníci oblíbili. Univerzální autopotahy jsou většinou také cenově dostupnější. Pro tuto sezónu jsme několik modelů univerzálních autopotahů výrazně zlevnili, myslíme si totiž, že nový vzhled si zaslouží každé auto.

 

3. Vyhřívané autopotahy

Zažili jste už ten pocit, kdy si zmrzlí sednete do auta a sedačka pod Vámi začne topit? Že nemá Vaše auto takovou funkci? Zkuste náhradní řešení – vyhřívaný autopotah – určitě bude tato varianta cenově dostupnější než koupě nového auta s vyhřívanými sedadly.

 

Pokud autopotahy nejsou zrovna to pravé ořechové, čím byste chtěli Vašemu autu udělat radost, doporučujeme prohlédnout si celou řadu našich autodoplňků. Třeba Vám nějaké vychytávka padne do oka – nabízíme organizéry, stěrače, loketní opěrky, kryty kol, povinnou výbavu, držáky telefonu, žárovky, škrabky a mnoho dalšího.

 

Autor: Jitka Marková

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: