Polštáře a povlaky na polštářky Dutch Decor kolekce podzim 2011

Pro každého, kdo by si rád vylepšil svůj domácí interiér, je tu nabídka nové kolekce polštářků Dutch Decor podzim 2011. Na webových stránkách společnosti Vopi, zabývající se produkty do každého interiéru, se můžete porozhlédnout po polštářích z nové kolekce Dutch Decor, která nabízí í samotstatné povlaky na polštářky. Tyto překrásné kousky jsou určeny především pro podzimní vylepšování interiérů.

Polštářek růžový Tossa

V nabídce je několik typů a barevně provedených polštářků, které se výborně hodí do každičkého interiéru. Pohrajte si s barvami a projasněte si svůj obývák, či odpočinkový koutek těmito skvělými dekoračními kousky. Pořiďte si třeba polštářek růžový "Tossa". Můžete si zakoupit buď jen povlak na polštář, nebo povlak i s náplní. Takto zakoupený polštář se dodává ve velikosti 45 x 45 centimetrů.
Polštářek fialový Salou Nemáte rádi růžovou nebo byste ji jen chtěli prokombinovat s nějakou jinou barvou? No prosím. Na našich webových stránkách jsou k nalezení polštáře deseti různých odstínů. Stačí jen zapojit fantazii a objednat si takové barevné odstíny, které nejenže lahodí vašemu oku, ale prozáří celý byt. Vyberete-li si i polštářek fialový "Salou" a dokombinujte ho s růžovou variantou Tossa. Vznikne tak velice jemná a dokonale romantická souhra barev.

Polštářek hnědý Toledo Polštářek zelený Venezuela

Máte raději jiné odstíny? Ani tady nehledejte žádný problém. Jak již bylo zmíněno, barevných odstínů je zde deset, takže nic nebrání popustit uzdu vaší fantazii a objednat si mnohobarevnou plejádu polštářků. Zkuste kombinaci polštářek hnědý "Toledo" a k tomu například polštářek zelený "Venezuela". Nebojte se kombinovat. Vždyť každá barva prozáří váš interiér a napoví i něco o svém majiteli.

 

A když si k tomu ještě připočítáte to úžasné pohodlí, doslova se do těchto perfektních polštářků zamilujete. Nahlédněte tedy na náš web a vyberte si takové dekorační polštářky, které vás hned na první pohled okouzlí. Jejich cena je velice příznivá a design polštářků nikoho nenechá na pochybách, že se jedná o opravdu kvalitní doplněk vaší domácnosti.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: