Pohádkové dětské polštáře

Pokud chcete udělat svému dítěti radost a dopřát mu příjemné pohodlí pro nezbytný odpočinek, jistě využijte překrásné barevné dětské polštáře. Dětské polštáře jsou výjimečné zejména tím, že jsou opravdu nesmírně kvalitní. Materiál, který se k jejich výrobě používá, je bavlna. Cena je také dostupná pro každého z nás, takže můžeme udělat svému dítěti radost a zakoupit mu krásný polštář.

Bez výplně nás tento produkt vyjde na 81 Kč a s výplní na pouhých 155 Kč.

Dětský polštářek Bořek StavitelPolštářky určeny pro děti jsou k dostání v různých vyhotoveních a s mnoha motivy. Mezi ty nejoblíbenější patří motiv známé pohádkové postavičky, kterou je Bořek stavitel. Tento polštář zobrazuje hlavní postavu, tedy Bořka, který je vyobrazen na meruňkovém podkladu. Velice se hodí zejména do chlapeckého pokojíčku.

Dětský polštářek s medvídkem PůDalším nesmrtelným motivem, který se dá na polštářku zakoupit, je medvídek Pů. Tato známá postavička se zaryla do srdcí všech našich dětí a ty si jistě rády dopřejí odpočinek právě na tomto polštáři. Polštář s medvídkem Pů je samozřejmě také vyroben z bavlny a je vhodný nejen do postýlky vaší malé ratolesti, ale bude se také velice hezky vyjímat jako dekorace. Motiv medvídka Pů je vhodný jak pro malé slečny, tak pro chlapce. Velice dobře se tento produkt hodí jako nevšední, ale praktický a hezký dárek. Je na vás, jestli si zakoupíte dětské polštářky celé nebo pouze povlaky, obojí je možné.


Dětský koberec Princess žlutýDo pokojíčku mladé princezny se bude hezky hodit polštář s motivem Sněhurky. Tento polštář Princess je žlutý a na něm je motiv pohádkové postavičky, kterou miluje každá mladá dáma. Určitě uděláte svému dítěti velkou radost koupí tohoto krásného produktu, díky kterému mu zpříjemníte pobyt v pokojíčku. Můžete si vybrat z mnoha různých motivů dětských polštářků. Je jen na vás a na vašem dítěti, jaká oblíbená pohádková postavička se zaryje do vašeho srdce v podobě tohoto ložního doplňku.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: