Ochranné lišty na dveře aut - novinka na českém trhu

Vopi.cz vám nyní kromě skvělých autokoberců a užitečných autopotahů nabízí i další  autodoplňky. Jedná se o ochranné lišty, které chrání dveře aut. Jistě se vám už stalo, že jste zaparkovali k druhému automobilu nebo i u zdi mnohem blíže než jste chtěli.

Ochranná boční lišta dveříNásledně jste měli problém otevřít dveře tak, aniž byste si zničili lak. Právě pro tyto situace vám nyní nabízíme ochranné lišty na dveře aut, které zabráni zničení laku dveří. Prohlédněte si naši nabídku a v kategorii autodoplňky najdete tyto skvělé výrobky. Abecední seřazení typů automobilů vám ulehčí správný výběr autodoplňků. Lišty jsou totiž vyráběny přesně podle stylu konkrétního automobilu.

Ke každému typu vozidla vám nabízíme detailní popis lišt, kde se kromě jiného dočtete i kolik lišt obsahuje balení či podle jakých norem byly vyrobeny. Doplňky nejsou vyrobeny z kovu a neobsahují ani žádné kovové výztuhy, takže nepřichází do úvahy, že by měly začít rezavět. Jejich montáž je velice snadná a dokáže ji každý a to svépomocí. Před montáží si však nezapomeňte důkladně přečíst přiložený návod, abyste zabránili nesprávné instalaci. Ochranné boční lišty dveří se nalepují, a jelikož je toto nalepení velice pevné, je vhodné postupovat skutečně podle návodu. Nesprávné nebo křivé nalepení lišt může způsobit nepřilnavost ke karosérii.

Boční ochranná lišta

Jejich instalace musí být bezpodmínečné přesná a musí být provedena na první pokus, protože jejich odlepení z důvodu špatného lepení je nepřípustné. Když jsou lišty na dveře správně nalepeny, je nutné jejich přitlačení a to hlavně v místech, kde se nechází lepicí páska. Spolu s balením vám pošleme i zmíněný návod a ještě k tomu i odmašťovací ubrousky, kterými pohodlně očistíte dveře před nalepením ochranných lišt. Projděte si naši nabídku a vyberte si i vy kvalitní ochranné lišty, které vám ochrání dveře auta. My vám je nabízíme za skvělé ceny, které jistě oceníte. Nezapomeňte, že každé auto má jiné dispozice. Je proto nutné zvolit správný typ vašeho vozu.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: