Novinka v naší nabídce: loketní opěrka Armster Stand

Často cestujete a chcete si tak ve svém autě udělat co největší pohodlí? Přinášíme vám skvělou novinku, díky které bude vaše cestování ještě pohodlnější než dříve.

Loketní opěrka Armster StandNově v naší nabídce najdete moderní loketní opěrku Amster Stand, která je vyrobena na míru vybraným vozům. Tato loketní opěrka je vybavena kloubem pro pohodlné odklápění. Uvnitř loketní opěrky Amster Stand je navíc praktický úložný prostor, kam můžete odložit například papír, propisku, žvýkačky či jiné drobnosti, které na cestách využijete. Loketní opěrka Amster Stand vyniká klasickým a zároveň luxusním designem. Skvěle se bude hodit do každého vozu. Tuto loketní opěrku navíc právě nyní nabízíme za jedinečnou zaváděcí cenu.

Loketní opěrka Armster IIJestliže vám tento typ loketní opěrky nebude vyhovovat, můžete si prohlédnout i další loketní opěrky, které máme v naší nabídce. Nabízíme také loketní opěrku Amster II. Tato loketní opěrka vyniká svým unikátním moderním designem, který se skvěle hodí do každého auta. Vybrat si navíc můžete hned z dvou variant – černého a stříbrného provedení. Loketní opěrku tak můžete sladit s interiérem svého vozu. Loketní opěrka Amster II má odsouvatelné polstrované víko. Uvnitř samozřejmě nechybí praktický úložný prostor. Součástí této loketní opěrky je také držák na psací potřeby a mincovník. Loketní opěrka Amster II je také opatřena vyjímatelnou opaskovou brašnou.

Loketní opěrka klasickáV naší nabídce nechybí ani klasická loketní opěrka. Povrch této loketní opěrky imituje černou kůži a uvnitř je opěrka potažena textilním fleesovým materiálem. Loketní opěrka se hodí do každého vozu a její instalace je velice snadná. Nezabere vám déle, než pár minut. I tato opěrka nabízí dostatek úložného prostoru pro vše, co na cestách potřebujete. Vyberte si z naší nabídky svou loketní opěrku a užijte si pohodlnější cestování

 

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: