Nově výráběné koberce na schody od Vopi

Máte doma kluzké schody? Nebo jsou vzhledově ošklivé a přemýšlíte o jejich rekonstrukci? Nebo úplně nové a chcete je co nejdéle uchránit před ošlapáním? A proč nevyužít nášlapové koberce? Mají krásný design, protiskluzovou technologii a výborně se udržují.

Koberce Johanna 3DJednou z trendových nabídek jsou koberce Johanna 3D. Jak už sám název napovídá, jedná se o speciální kobercovinu, která vytváří na první pohled 3D efekt. Hodí se do každé domácnosti, kanceláří atd. Také krásně přilne na každý povrch. Nejenom údžba těchto koberců je jednoduchá, ale i samotná instalace do interiérů. Na spodní straně koberce je speciální lepicí páska, kterou připevníte koberec na schody. Je to tak jednoduché. 

S těmito koberci už nemusíte mít strach, že na schodech uklouznete nebo že se vaše nové schody brzy opotřebují. Koberce na schody, tedy plní několik funkcí. V neposlední řadě i estetickou. Pokud máte na schodišti jakýkoliv takovýto problém, nášlapové koberce ho bezpečně skryjí. 

Jejich lemy jsou obšity a pro dokonalejší ochranu schodu a trvalé udržení tvaru, mají pevnější hranu. Jejich údržba je velice snadná a jednoduchá. V případě znečistění se kobereček čistí měkkým kartáčkem a mýdlem nebo pracím práškem. I tady je velký výběr čistících prostředků. Vybrat se dá z kvalitních, antialergenních a jemně vonících čistících přípravků ve spreji nebo v kapalném stavu. Tyto jsou určeny pro ruční čištění nejenom schodišťových nášlapů, ale i čalouněného nábytku a autočalounění. Dodávají jim měkkost a hebkost a co je nejdůležitější, chrání a oživují jejich barvy. Po vyčištění zanechává čistící prostředek v místnosti příjemnou vůni.

Na našem trhu najdeme nepřeberné množství různých druhů, barev a designu nejenom schodišťových koberců. Velkou akční novinkou jsou zajisté kobercové běhouny, které si můžete u nás nechat vyrobit libovolné délky. Hodí se do hal, předsíní nebo chodeb rodinných domů, bytů či kanceláří. Můžete ho položit kdekoliv, ať už máte plovoucí podlahu, dlažbu nebo parkety. Běhoun dodá místnosti útulnější ráz. I tyto koberce se velice snadno udržují. Výhodou běhounů je jejich jednoduchá vyměnitelnost a přemístitelnost.Nášlapy Dublin Pro ty, kteří milují barevné variace, jsou zde kobercové běhouny Vopi, které mají ve své nabídce nejenom rozličné barevně pruhované kombinace, ale jsou i cenově velmi příznivě nakloněny všem potencionálním zákazníkům. V jejich repertoáru naleznete i tříbarevně kombinované schodišťové nášlapy Dublin. Nebo máte rádi jednobarevnost? I tady vám vychází Vopi.cz vstříc, svou nabídkou nášlapových koberců Rio. Nášlapy RioVyznáváte jednoduchost? V tom případě se zaměřte na kusové koberce Eton, které jsou jednoduchým a přesto moderním doplňkem každé domácnosti. Nášlapy EtonJejich barvy jsou jasné a zářivé. Dalším favoritem jsou kusové koberce Panama. I tyto jsou nenáročné na údržbu, skvěle vypadají a jsou cenově dostupné. Raději byste ručně tkané koberce? I v tomto vám Vopi.cz vyjde vstříc v podobě nádherně ručně vyrobených koberců Vancouver. Nášlapy na schody VancouverJsou kvalitní, provedené v moderním designu. Tyto luxusní nášlapy jsou k dostání ve 4 barvách. Podobně jako u koberců Vancouver, tak i schodišťové nášlapy Madrid se mohou pyšnit kvalitou a nádherně jasnými barvami.

Koberce na schody MadridNezaujala vás ani jedna nabídka? V tom případě se podívejte na kusové koberce Maladives, které jsou přímo ideální do každé domácnosti, pro své hřejivé tóny a snadno udržovatelný materiál.Kusové koberce Maledivy

Pokud se rozhodnete pro jakýkoliv druh nového koberce do domácnosti nebo kanceláře, docela určitě si z pestré nabídky vyberete takový, který vám bude nejvíce vyhovovat, ať už barvou, designem nebo materiálem.

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: