Nové látky pro autopotahy na míru

Jestli toužíte po skutečně zajímavých autopotazích, tak sáhnete po naší novince. Společnost Vopi vám totiž přináší autopotahy na míru, které jsou vyrobeny z nového materiálu Alcantara, který je vysoce kvalitní. Tento skvělý materiál dodá vašemu autointeriéru nezaměnitelný styl, který vám budou všichni závidět.

Autopotahy na míru Unique redVýborně vypadající jsou kupříkladu autopotahy Vittoria Beige, které jsou rovněž vyrobeny podle přesných střihů pro konkrétní automobil. Tento potah je vyroben z kvalitní Alcantary, pro jemnější dotyk je laminovaný molitanem a navíc je doplněn perfektní Eko kůží. Díky téhle kombinaci materiálů vám můžeme nabídnout autopotahy příjemné na dotyk, nádherně jemné a luxusní autopotahy, které nadchnou skutečně každého.

Autopotahy Vittoria orangeTyto potahy jsou vyrobeny pro celé auto a to i pro opěrky na hlavu. Navíc si je můžete vybrat v jakémkoli provedení, protože se již dlouhé roky zabýváme výrobou kvalitních autopotahů na míru. I z toho důvodu vám přinášíme tyto skvělé potahy do auta hned v několika barevných provedeních. Všechna jsou vyrobena z nového kvalitního materiálu Alcantara. Kupříkladu již zmíněné potahy Vittoria Beige jsou skutečně velmi stylové, protože černá Eko kůže je doplněná klasickou béžovou, která je v oblasti sedu

Autopotahy na míru Unique beige

 a spodní části zad. Jestli ale toužíte po výraznějším interiéru, tak si pořiďte jinou barevnou kombinaci jako třeba Vittoria orange, red nebo blue.

Barevných možností je skutečně mnoho. Přesvědčte se sami tím, že se podíváte do naší sekce autopotahy na míru, kde najdete i tyto kvalitní autopotahy, které vám budou všichni závidět. I když nechcete interiér v koženém vzhledu, tak si také vyberete. Můžete sáhnout kupříkladu po autopotazích řady Unique, které jsou celé vyrobeny z perfektního materiálu Alcantara. Opět jsou také pro lepší pohodlí laminovány molitanem a my vám je přinášíme ve čtyřech překrásných barvách – Unique grey, beige, black, blue. Vy sami si z naší nabídky vyberte takové potahy, které se budou vám líbit.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: