Nové kusové dětské koberce pro holky i kluky

Protože chceme svým klientům nabízet pouze kvalitní zboží a krásný sortiment, který potěší i nejednu dětskou duši, chceme vám ukázat i nabídku pro dětské koberce, které se budou líbit nejen dětem, ale také jejich rodičům. Můžete si vybrat dle své potřeby, naše společnost se vždy snaží vyhovět stoprocentně všem požadavkům zákazníka.

Dětský koberec SmileyV nabídce máme například různé pohádkové motivy, barvy, vzory a designy, díky kterým zpříjemníte celkový vzhled pokoje natolik, že z něj nebude vaše dítě chtít ani vyjít. V současné době přinášíme na náš trh novinku - dětské koberce Smiley. Ty se mohou pořídit v několika různých velikostech, takže si v jejich nabídce dokáže najít ten správný i nejnáročnější zákazník. Samozřejmostí je také nabídka různých motivů moderních pohádek, jako jsou například auta a jiné.

Dětský koberec Cars 77 World of cars blueNaše dětské koberce rozvíjejí fantazii dítěte a jsou také velice dobrou pomůckou pro hraní vaší ratolesti na zemi. Zabraňují prochladnutí a jsou vyráběny z kvalitních materiálů, díky kterým budete mít stoprocentní jistotu, že je vaše dítě chráněno a zcela v pořádku. Pro chlapce je například velice vhodný krásný koberec Cars 77 World of cars blue. Díky tomuto koberci si zajistíte nejen potřebnou ochranu podlahy, která je v dětském pokoji nezbytností, ale také překrásnou dekorací, díky které bude vaše dítě spokojené a šťastné. Tento druh koberce máme na skladě ve 4 různých velikostech, ze kterých si můžete vybrat.

Dětský růžový koberec Hello KittyNabízíme také spoustu krásných koberců, které jsou vhodné do dívčích dětských pokojů. Každá malá princezna se bude cítit krásně v pokoji, kterému dominuje půvabný růžový koberec Hello Kitty. I ten si můžete zakoupit v různých velikostech. Materiál koberce je 100% nylon, takže se můžete z naší strany spolehnout na opravdovou kvalitu. Ostatní veškeré nabídky našich koberců naleznete na našich webových stránkách, díky kterým si můžete vybrat přesně to, co do svého bytu a zejména dětského pokoje budete potřebovat. Zajistíme stoprocentní spokojenost nejen vaši, ale také vašeho dítěte, které se potřebuje cítit dobře a pohodlně. Naše koberce jsou všestranné a nesmírně kvalitní, což potvrzují stovky spokojených klientů, které naše firma obstarává. Buďte i vy moderní a zařiďte si svůj byt v populárním, ale zároveň také příjemném a pohodlném stylu.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: