Nová kolekce kusových koberců Tunise

Na internetovém trhu s koberci zřejmě je velmi významným hráčem na trhu značka Vopi. Její kolekce různých kusů je oblíbená jak cenově, tak výběrem. Nyní přišla Vopi s novou kolekcí kusových koberců, které jsou v drtivé většině vyrobeny v Tunisku. Jejich orientální motivy a barevnost jsou prostě jedinečné a všichni milovníci těchto kousků by si je měli pořídit. Stačí jen nahlédnout na jejich webové stránky a vybírat.

Kusový koberec Adara terakotaNapříklad kusový koberec Adara terakota. Je vyroben ze stoprocentní vlny a má výšku vlasu osm milimetrů. Má obdélníkový tvar a světlý odstín. Vyznačuje se vysokou kvalitou a prvotřídním strojovým zpracováním. Hodí se do každého interiéru, který díky svým jemným barvám a pestrému motivu, dotváří jedinečný ráz. Na velmi podobné bázi je vyroben i koberec Adara terakota ovál. Jak již sám název napovídá, jedná se o ten samý kus. Rozdíl je pouze ve tvaru.
Kusový koberec Almas

Naproti tomu kusový koberec Almas je proveden v několika velikostech. Jeho vzory přímo vybízí k představám orientu. Cenově jsou tyto kusy naprosto bezkonkurenční a všichni, kteří touží po změně svého interiéru, by si jej měli pořídit. Hodí se totiž naprosto všude. Jeho teplé a velmi příjemné barvy protkávané kouzelnými vzory, jsou naprosto neodmyslitelnou součástí vašich domovů.


Kusový koberec AsterionJako další stojí za zmínku kusový koberec Asterion. Je to neskutečně krásný a barevně perfektně sladěný kus. Jeho přenádherně provedený design prosvítí naprosto každou domácnost. I tento je proveden v několika velikostech. Nahlédněte na webové stránky společnosti Vopi a nechte se i vy unášet kouzlem těchto vskutku fantastických kousků. Vyberte si z pestré škály nádherných koberců.


Na výběr je jich opravdu mnoho a nemá cenu se o všech zmiňovat. Vždyť všechny stojí za pozornost. A ať už se rozhodnete pro jakýkoliv kus, rozhodovat se můžete u velkého množství typů mezi obdélníkovým tvarem nebo oválným. Záleží jen na vás, který se vám bude lépe vyjímat třeba u krbu. Připravte se ale na jednu zásadní věc. Vybrat bude velmi těžké, protože každý kus je prostě dokonalý.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: