Nové dětské kusové koberce - podzim 2012

Asi každý dětský pokoj je vyzdobený nádhernými dětskými motivy a o pestrobarevnosti ani nemluvíme. Toto všechno splňují i dětské koberce, které jsou vyráběny jenom pro ty nejmenší. Děti totiž milují hravost a pestrost barev, což je motivem každého dětského koberce. 

Kusové koberce Kids PlanetDětský koberec Kids PlanetProto i my jsme pro vás rozšířili naší nabídku o další skvělé dětské koberce, které se nazývají Kids Planet. Jedná se skutečně o novinku ve světě dětských koberců. Kusové koberce Kids Planet jsou vyráběny v různých provedeních, které si zamilují i vaše děti. Výhodou jsou i jejich malé rozměry. Vyrábějí se totiž o rozměru 100 x 150 centimetrů, takže se vejdou i do menších dětských pokojíků. Ať si i vaše děti rozvíjejí svou představivost a ať jsou vždy plné života! Proto jim vyberte barvami hrající dětský koberec Kids Planet, který nyní najdete v naší rozšířené nabídce.

Jestli je vaše dítě přímo blázen do všech zvířátek, tak mu pořiďte právě tento dětský koberec, na kterém je zobrazena žirafa. Kromě zvířátek si můžete vybrat i motiv letadla, který taktéž děti milují. Pro jednodušší údržbu má koberec Kids Planet jenom 8 milimetrů vysoký vlas. Krátký vlas má i další skvělá novinka, kterou nyní najdete v naší nabídce. Jsou to kusové koberce Galaxy Kids, které jsou opět plné života, a rovněž jako koberce Kids Planet jsou vyráběny ze stoprocentního polypropylénu.

Dětské koberce Galaxy KidsDětské koberce Galaxy KidsOpět se jedná o skvělé novinky v oblasti dětských koberců. Koberce Galaxy Kids jsou vyráběny v nádherných barevných odstínech. I tady jejich výrobce vsadil na osvědčený motiv zvířátek, který má rado každé dítě. My vám nyní přinášíme dětské koberce, na kterých najdete žirafu, zebru, nebo i opici a mnoho dalších oblíbených zvířátek. Když vyberete svým dětem jeden z koberců Galaxy Kids, tak jim určitě uděláte velikou radost. Kusové koberce Galaxy Kids jsou vyráběné o rozměrech 120 x 170 centimetrů a my vám tyto skvělé koberce, které mohou zdobit i pokoj vašich dětí, nabízíme za fantastické ceny. Jedná se totiž o kvalitní dětské koberce s přepracovanými motivy!

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: