Kusové koberce s ručně střiženým vlasem Ankara

V našem dalším článku si vám dovolujeme představit nový typ kusového koberce Ankara. Je možné si jen pořídit také jako běhoun. Tyto úžasné moderní koberce jsou chloubou každé domácnosti. Vyznačují se hlavně jednoduchými vzory a překrásnými pestrými barvami. Potřebujete nějaký opravdu originální kousek do svého obývacího pokoje? Potom se podívejte na naše webové stránky a vyberte si z této úchvatné kolekce kusových koberců.

Kusový koberec Ankara se střiženým vlasemKusové koberce Ankara jsou doslova unikátní a to hlavně v ručně střiženém vlasu, čímž dostávají hodně netradiční vzhled. 

Kusový koberec Ankara

Jsou vyrobeny ze 100% Frizé a tím získávají punc naprosté kvality. Vyberte si tedy z několika velikostí a barevných odstínů a nechte si díky nim doslova prozářit svůj byt. Najděte si takovou barvu koberce, který se bude do vašeho interiéru naprosto hodit. 

 

Velikostně jsou tyto kusové koberce Ankara k dostání od té nejmenší 80 x 150 centimetrů, až po tu největší velikost, která činí 200 x 300 centimetrů. Jak sami vidíte, jsou tyto koberce k dostání nejenom v několika barevných provedeních, ale i velikostech, takže si může vybrat opravdu každý. Vždyť kusové koberce Ankara jsou doslova unikáty mezi jinými koberci. Podívejte se na naši vynikající nabídku a uvidíte, že si vyberete i vy toho svého favorita.

Nebo byste raději nějaký opravdu hodně šikovný běhoun? Potom se podívejte do naší nabídky, kde najdete právě takovéto koberce. Vždyť kobercový běhoun Ankara je velmi variabilní a vyrábíme ho ve dvou velikostech. Jsou obšité stejnobarevným chemlonem a jejich podklad je gelový. Ten zabraňuje jakémukoliv posouvání po podlaze. 

Máte zájem o naše koberce Ankara a to kusové či běhouny? Nebo třeba nejlépe oba dva typy? Potom se podívejte na naše webové stránky, kde najdete veškerou naši nabídku a vyberte si přesně takové kousky, které se budou nejlépe hodit do vaší domácnosti. Uvidíte, že budou naprosto úžasným doplňkem vašeho domova. 

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: