Kusové koberce Istanbul Shaggy

Nechte se inspirovat novou novinkou ve světě kusových koberců. Společnost Vopi vám přináší jedinečný kusový koberec, který si určitě zamilujete. Navíc vám ho budou všichni závidět, protože jeho design je opravdu zajímavý.

Kusový koberec Istanbul je druhem luxusního moderního koberce, který je vyroben z kvalitního materiálu Shaggy. Jeho předností je velmi hustý a až padesát milimetrů vysoký vlas, který vám poskytne jemnost a hebkost při každém vašem kroku. Tento jedinečný koberec vás zaujme již při prvním pohledu. Jeho zajímavé sestřižení vlasu totiž vytváří poutavý 3D reliéf, který kusový koberec Istanbul odlišuje od těch ostatních.

Kusový koberec Istanbul

Skutečně zajímavý a nevšední 3D reliéf dodá každému interiéru jedinečný moderní vzhled. V kombinaci s pečlivě vybranými odstíny moderních barev tak budete mít k dispozici nádherný bytový doplněk. Kusový koberec Istanbul Shaggy skutečně patří do každého moderního bydlení. Využijte i vy naši nabídku a pořiďte si překrásný a moderní koberec. My vám tento kvalitní a vskutku luxusní výrobek nabízíme za dostupnou cenou.

Kusový koberec Istanbul Shaggy black s3640Kusový koberec Istanbul Shaggy brown s3650Nahlédněte do naší nabídky a vyberte si koberec, který se vám bude líbit. Možná si zvolíte kusový koberec Istanbul Shaggy Black S3640, který vás dostane svým černo-šedým provedením. Máte-li světlejší interiér, tak právě tohle provedení je právě pro vás nejvhodnější. V naší nabídce však najdete i jiná provedení např. kusové koberce Istanbul Shaggy v rozličných dizajnech a taktéž i v různých velkostech. Můžete si kupříkladu vybrat ze třech provedení a to 80 x 150, 120 x 170 a 140 x 200 centimetrů. Jejich tvar je klasický obdélníkový.

Jak vidíte, vybere si skutečně každý. Je jen na vás, jak velký by měl být váš nový moderní koberec. Ať už se rozhodnete pro jakékoliv provedení, vždy se jedná o velmi kvalitní kusový koberec, který je vhodný jako skvělý doplněk pro hezké bydlení.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: