Koberec vysoký vlas - luxus pro každého

Tak jako v roce minulém, tak i v tom letošním máme v plánu vás stále překvapovat něčím novým. Proto do tohoto roku vstupujeme s nabídkou koberců několika zvučných jmen, které nenechají nikoho na pochybách, že se opět jedná o naprosto úžasné koberce, hodící se do každého interiéru. Dovolte nám představit naši novou kolekci koberců, které se pyšní krásnými barvami a několika druhy velikostí.

Kopletní přehled v kategorii kusové koberce Shaggy.


Kusové koberce PanamaJako první se nabízí kusové koberce Panama, jež jsou opravdu vysoce kvalitní. Jejich moderní design a mnohobarevné provedení je určeno pro naprosto každou domácnost, kancelář a další prostory, kde se postarají o perfektní atmosféru. Jsou dodávány v několika velikostech a klidně si je mohou pořídit i ti nejnáročnější zákazníci neboť tyto kusové koberce splní veškerá očekávání a nároky na luxusní vzhled. 

Kusové koberce GlamoorDalší velmi kvalitní kusové koberce Glamoor hledejte v naší nabídce. I v tomto případě se jedná o naprosto luxusní záležitost, hodící se do všech myslitelných prostor. Jedná se o ručně tkané koberce, provedené v tom nejmodernějším designu. I tyto jsou dodávány v několika úžasných barvách a velikostech. Pokud se řadíte mezi hodně náročné zákazníky, potom si právě mezi těmito luxusními kousky zcela jistě najdete právě toho svého favorita pro zútulnění svých prostor.

Kusové koberce Supreme ShaggyPořád vás nic nezaujalo? Potom se podívejte na kusové koberce Shaggy Supreme a v tomto výběru již zcela jistě neodoláte velmi lákavé nabídce za super ceny. I v tomto případě se jedná o ručně tkané kusové koberce, které jsou přímo z naší výroby. Dlouhý pěti centimetrový vlas jim dodává punc luxusu. Všechny kousky jsou olemovány speciální lemovkou, která je výborným pomocníkem proti třepení okrajů. 

A ať už se rozhodnete pro kterýkoliv druh kusových koberců, jež jsme vám právě nabídli, zcela jistě budete doslova okouzlení a uchvácení jejím naprosto profesionálním a dokonale moderním designem, hodícím se opravdu do každého interiéru. Podívejte se na naši nabídku a vyberte si takový koberec, který bude stoprocentně vyhovovat vašim nárokům.

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: