Gumové autokoberce na míru a do každého počasí

Jelikož se blíží podzim a s ním jsou spojené především plískanice, které sebou nesou daleko větší špínu i do vašeho auta, určitě stojí za vaší pozornost naše nabídka, která dokáže vyřešit tento problém. Týká se totiž gumových koberců do auta, které zabraňují nanášení nečistot do prostoru vašeho vozu.

Gumové koberce pro ochranu autaStačí si jen vybrati podle značky vašeho auta. Je to velmi důležité, neboť všechny autokoberce jsou dělané přímo na míru toho daného typu vozu. Jsou tedy naprosto přesně tvarované podle interiéru dané značky vozidla a tím je vlastně zajištěná maximální ochrana každé podlahy ve voze. Pro ještě vetší ochranu mají gumové koberce do auta výšku okraje celých 28 milimetrů. Máte zájem o tyto skvělé doplňky, které jsou navíc designově velice povedené?

 

Potom si vyberte z naší rozsáhlé nabídky a to přesně podle typu vašeho auta. Tyto gumové koberce jsou fantasticky přilnavé k povrchu a velice snadno se udržují. Pokud byste raději gumové koberce do auta bez těchto okrajů, i ty si můžete vybrat v naší skvělé nabídce. Ať s okraji nebo bez nich, všechny plní svoji funkci na jedničku.

 

Gumové autokoberceGumové autokoberce v interiéruGumové koberce jsou totiž doporučované jako podzimní nebo klidně i zimní ochrana podlahy každého auta. Takovou ochranu, jakou pro každého motoristu představují tyto skvělé gumové auto koberce, vám neposkytnou žádné textilní koberečky do auta. Bez obav se podívejte na naše webové stránky a vyberte si přesně takové, které se budou hodit do vašeho auta jak typově, tak designově. Veškeré nejprodávanější auto koberce máme vždy skladem, a proto jsou velice rychle expedované objednávajícím. 

 

Vybírat si můžete ve všech značkách automobilů. Například auto koberce Škoda. Jsou vyrobeny z 100% gumy a jejich okraj 28 milimetrů zabezpečuje tu nejvyšší ochranu před znečištění, podlahy vašeho miláčka. Velikost je přesně podle vašeho auta a svým plastovým vzhledem perfektně doplníte interiér svého vozu. Nebo byste raději gumové auto koberce Ford? Ani tady nehledejte žádný problém. Prostě si jen vyberte na našich webových stránkách a zbytek už nechte na nás.

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: