Gumové a plastové vany do kufru auta

S blížícími se podzimními plískanicemi se spousta řidičů začíná poohlížet po ochranných pomůckách do svého vozu. Patříte mezi tyto lidi, kteří za každou cenu potřebují mít ve svém autě čisto? Jako naprosto perfektní řešení se jeví gumové koberce do auta, které zabraňují ušpinění vnitřního interiéru a to hlavně při sněhovém tání. Jako další vynikající věc se osvědčily i plastové či gumové vany do každého kufru auta.

Gumové vany do kufruGumové vany do autaGumové vany do kufru je možné zakoupit přesně na míru a to podle typu vašeho vozu. Tyto gumové vany jsou vyrobené ze 100% gumy a její okraj dosahuje výšky 28 milimetrů. Tento okraj opravdu skvěle zabraňuje vytékání vody a špíny do vašeho kufru auta. Za špatného počasí je to prostě věc doslova k nezaplacení. Tyto opravdové bojovníky proti znečištění dodáváme velice rychle a co je podstatné, i velmi levně.

Gumové vany do kufru jsou na výběr ve třech barevných provedeních a tak si každý může vybrat takovou, která se mu bude hodit do jeho interiéru, aniž by jakkoliv tento první dojem rušila. Jejich strukturu tvoří plastový vzhled a velikost je daná typem vašeho auta. Prostě se velikostně přesně zasadí do kufru automobilu, kde slouží proti znečištění. Je to naprosto vynikající pomocník a doplněk.

Plastové vany do kufru autaPlastové vany do autaRaději byste do svého vozu pořídili jiný materiál, než je guma? No prosím, na výběr máme v naší nabídce i plastové vany do kufru. Ty přesně pasují do daného typu auta a jsou určeny pro téměř všechny značky aut. Jsou z protiskluzového materiálu, čímž zabraňují samovolnému pohybu. Jejich údržba je velice snadná. Okraje těchto van jsou pět centimetrů vysoké a to po celém obvodu. 

Plastové vany do kufruV naší nabídce jsou vany vyrobené i bez protiskluzového materiálu a je opravdu na každém majiteli auta, pro který typ se rozhodne. I tady ale platí pravidlo, že ať už si zakoupíte jakoukoliv plastovou vanu do kufru, vždy si pořídíte pouze kvalitu, která vám udrží interiér vašeho vozu v naprosté čistotě a pořádku. Podívejte se proto na naši nabídku a vyberte si takovou vanu, která vám bude typově odpovídat přesně do vašeho vozu. Uvidíte, že budete naprosto spokojeni.

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: