Doporučujeme stihnout s Vaším autem na začátku listopadu

Říjen utekl jako voda a v listopadu musíme stihnout s našimi auty několik věcí.

Zimní pneumatikyDle zákona je nutné od 1. listopadu přezout pneumatiky u vašeho automobilu na zimní. Zimní pneumatiky mají mnohem lepší vlastnosti vůči sněhu a námraze než ty letní, a tak bude vaše jízda v zimních měsících mnohem bezpečnější. Spolu s pneumatikami můžete zimním měsícům přizpůsobit také další vybavení vašeho vozu.

Gumové autokoberceNejen pro zimní, ale také pro podzimní měsíce jsou velmi praktické gumové autokoberce. Gumové autokoberce snadno udržíte čisté – stačí je jednoduše přetřít a vyklepat. Navíc guma nepropouští vlhkost a tak se nemusíte bát navlhlé podlahy auta. Gumové autokoberce jsou v zimním období mnohem lepší než ty textilní. Vyměňte je právě teď!


Plastové vany do kufruV zimně také v autech převážíme mnohem více věcí – sáňky, lyže, atd. Také naše kufry na pobyt na horách je obvykle větší než ten, který si vezeme k moři. Důvod je jednoduchý – zimní vybavení a oblečení je mnohem objemnější, než to letní. Jak si v kufru auta všechny zavazadla snadno a rychle uspořádat? Pomohou vám vany do kufru auta. Na výběr máte dva základní typy – gumové vany do kufru a plastové vany do kufru. Nejen, že ve vanách lépe uspořádáte své zavazadla, ale vany do kufru také ochrání povrch vašeho kufru před jakýmkoli znečištěním. Gumovou vanu do auta oceníte po celý rok. Vany jsou uzpůsobeny dle jednotlivých značek aut.

Autošampon s voskem NANO+ 600mlVaše auto si zaslouží pravidelnou péči a údržbu. V našem internetovém obchodě pořídíte také další důležité příslušenství pro automobily, které by neměly chybět ve výbavě žádného vášnivého motoristy. Nabízíme vám širokou nabídku značkové autokosmetiky, která se postará o kapotu i interiér vašeho vozu. S autokoberci můžete snadno sladit také autopotahy, které nabízíme v mnoha variantách. V sekci autodoplňky můžete najít skvělé doplňky, které vám zpříjemní vaše každodenní cestování. Užijte si cestováním v kterémkoli ročním období a za každého počasí s Vopi.cz!

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: