Čistící rohožky, které musíte mít

Ke každému vchodu do bytu zcela neodmyslitelně patří rohožka na otírání bot. V naší akční nabídce pro tento týden najdete hned několik druhů rohožek, jež svým vzhledem a úžasným moderním designem přímo vybízí k použití. Rohožky, jež vám nabízíme, totiž nejenže vypadají přímo perfektně, ony jsou také navíc plně funkční. Podívejte se proto na naše opravdu velmi zajímavě řešené a zpracované kousky, které se hodí naprosto ke všem dveřím.

Rohož na čištění bot Avanti BrushNapříklad úžasná rohož na čištění bot Avanti Brush. Při pohledu na ni se musíte doslova nadchnout úžasnou prací, jež v sobě nese kombinaci několika materiálů, z nichž byla vyrobená. Z toho 85% tvoří recyklovaný materiál. Pokud tedy chcete mít opravdu kvalitní rohožku u svých dveří, potom si vyberte z této nabídky, protože štětinky, které jsou prioritou této rohože, vám hravě odstraní veškerou špínu a nečistotu usazenou na vaší obuvi. Nemusíte se bát ani vlivu počasí. 100% polypropylen, ze kterého jsou vyrobeny odolává prostě všemu.

Rohožka LexusJako další se jeví vynikající rohožka na čištění bot Lexus. Tato rohožka nejen perfektně vypadá, ale i tak slouží. Je vyrobená z kokosového vlákna a galvanizovaného drátu. Tato velmi neobvyklá kombinace dodává tomuto výrobku neobyčejně krásný a originální vzhled. Čistící kartáčky zaručují bezproblémové a bezezbytkové očištění obuvi. Ty samé služby nabízí i čistící rohožka Dirtstopper. Je vyrobena z kokosových vláken a gumy, díky čemuž se řadí mezi doslova nezničitelné výrobky.


Rohožka All weather matRohož na čištění obuvi Porta je nejenom dobře vypadající, tak jako ostatní výrobky, ale i velmi funkční. Díky štětinkám perfektně odstraňuje velmi hrubou i jemnější nečistotu z každých bot. Je vyrobená z polypropylenu a provedená je ve dvou barvách. Nebo se podívejte na rohože All Weather Mat. Pro svoji nenápadnost a přitom obrovskou funkčnost je velmi oblíbeným doplňkem našich domácností. Vyberte si i vy z naší pestré škály rohoží nebo odkapávač na boty a oceňte tak jejich vynikající funkčnost.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: