Cesty za sněhem - žádný problém

Nádherné zimní počasí už vytáhlo ven spoustu lyžařských i nelyžařských pat. Připravili jsme pro Vás několik vychytávek, které usnadní vaši cestu autem za sněhem.

 

 

Ne každý má sníh za rohem tak jako my v Novém Městě na Moravě. Mnohdy je potřeba si za sněhem popojet. Proto jsme pro Vás připravili několik vychytávek, díky kterým bude cestování v zimě snadnější.  

 

Milovníci suchých a čistých kufrů v tomto období jistě ocení vanu do kufru. Vyrábí se z různých materiálů (gumová vana s vyšším okrajem, obyčejná gumová vana, plastová vana, textilní) – vždy však přesně na míru do vašeho auta. Vyberte si materiál a pak jen zvolte typ vozu (značku, model, rok výroby), vana Vám do kufru sedne jako ulitá.

Gumové vany Novline

 Obr. Oblíbená gumová vana Novline

 

Rádi byste lyžovali, ale lyže jsou do rakve příliš dlouhé? Nebo snad ani rakev nemáte? Vyzkoušejte nosiče lyží. Jsou praktické tím, že ve sklepě nebo garáži nezaberou skoro žádné místo, a délkou lyží se také nemusíte omezovat. Věděli jste, že třeba lyže skokanské mohou být dlouhé až 235cm? Tato sada 2ks střešních nosičů je na 4 páry lyží (nebo 2x snowboard), snadno se namontuje na střešní příčníky automobilu, a umožňuje uzamčení lyží či snowboardu přímo v nosiči.

 

Uzamykatelný nosič lyží

 Obr. Uzamykatelné nosiče lyží se hodí i pro snowboardy

 

Chybí Vám snad příčník? I ten je u nás k dostání. V sadě jsou 2 ks, příčník má oválný profil a je vyroben z hliníku. Masivní uzamykatelné patky umožňují jednoduchou montáž příčníku pomocí přiloženého imbus klíče – vyrazit můžete za chvilku.

 

Co by se Vám ještě na cestách za sněhem mohlo hodit? Jednoznačně škrabky, těch není nikdy dost.

Náš programátor Jirka si nemůže vynachválit teleskopickou škrabku. V autě nezabere moc místa, a i když jste menšího vzrůstu, dostanete se s ní všude, kam potřebujete. Praktické košťátko pak pomůže odmést sníh třeba i ze střechy.

 

Škrabka s košťátkem teleskop 60-90cm

 Obr. Teleskopická škrabka s košťátkem – pomocník k nezaplacení

A nezapomeňte, že při cestách do hor můžete narazit na místa, kde jsou povinné sněhové řetězy. Tak aby Vám v kufru nechyběly!

 

Značka upozorňující na nutnost použití sněhových řetězů

Obr. Značka upozorňující na nutnost použití sněhových řetězů

  

Šťastnou cestu při cestách za sněhem Vám přejí také majitelé VOPI, kteří pro tentokrát vyrazili za sněhem tak trošku jiným dopravním prostředkem.

 

 

Autor: Jitka Marková

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: