Běhouny a nášlapy na schody – útulno do Vašeho domova

Koberce běhouny jsou nestárnoucím trikem, jak udělat svůj domov útulnější. Nyní k nim můžete objednat také nášlapy na schody ze stejného materiálu, a sladit tak celý interiér.

 

 

Ve VOPI děláme lidem rádi jejich domovy útulnější. Kromě kusových koberců vyrábíme na míru také běhouny a nášlapy na schody. Díky nim budete mít doma pocit, že žijete jako na zámku.

Jaké materiály si můžete vybrat?

V podstatě jakýkoliv materiál, který nabízíme jako koberce na míru. Nejčastěji zákazníci volí Color Shaggy nebo Valencia. Oba materiály nabízíme v několika barvách.

Běhouny i nášlapy na schody můžete také vybírat z běhounových materiálů. Ty mají navíc ještě protiskluzovou rubovou stranu. Třeba se Vám zalíbí moderní Promenade nebo tradičnější Bombay.

Všechny schodišťové nášlapy pro Vás vyrobíme buď ve tvaru půlkruh nebo obdélník. Nášlapy na shody jsou lemovány obšitím a mají pevnou hranu (lištu) pro dokonalejší ochranu schodu a pro trvalé udržení tvaru. Rozměr je na Vás, je však potřeba počítat s 4 cm ohybem s lištou (zkrátí se nášlapná plocha). Pro přichycení ke schodu slouží lepící páska, která je již z výroby připevněna na spodní stranu koberečku.

Nášlapy na schody Shaggy 

Obr. Při výrobě nám záleží na kvalitním technickém provedení schodového nášlapu

Ve stejných designech jako jsou schodišťové nášlapy vyrábíme také koberce běhouny. Šířka běhounu může být 67cm, 80cm, 90cm nebo 100cm, nebo i jiná šířka dle vašeho přání (u těchto materiálů). Délka běhounu je čistě na Vás.

Běhoun Promenade

Obr. Ze stejného materiálu jako je běhoun Promenade vyrobíme také nášlapy na schody

Koberce běhouny se hodí do hal, předsíní či chodeb rodinných domů, bytů i firem. Zákazníci je např. používají také jako předložku před postelí.  

Kombinace koberce běhounu a nášlapu na schody z jednoho materiálu dodá vašemu domovu jedinečnou atmosféru. Dokážeme sladit různé materiály podlahových ploch (např. chodba vs. schody). Koberce také slouží jako ochrana před opotřebením povrchu schodů a snižují riziko podklouznutí.

Naší specialitou je také výroba schodových nášlapů z Vámi zaslaného kobercového materiálu. Pro více informací o této možnosti nás prosím kontaktujte.

 

Autor: Jitka Marková

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: