Autopotahy na míru pro bezpečnější jízdu

Motoristé zbystřete. Na trhu se objevila novinka, která se hodí do každého auta. Už jste slyšeli, že se na našem trhu objevily takzvané bezpečné autopotahy, které se šijí přímo na míru? A že zakoupit si je můžete u Vopi.cz? A o co se vlastně jedná? Tato novinka se vyrábí na základě povolení ministerstva dopravy.

Díky tomuto povolení se mohou oficiálně vyrábět ochranné autopotahy určené pro vozidla s bočními airbagy na území ČR.

Bezpečné autopotahy na míruBezpečnostní autopotahy se šijí přesně na míru a je to opravdu to nejlepší, co můžete pro svoji bezpečnost udělat. Výborně kopírují sedadla jakéhokoliv typu vozu, ať už se jedná o osobní nebo užitkové auto. Potahy jsou zpravidla celolátkové a databáze jejich střihů obsahuje všechny běžné, ale i ne zcela obvyklé typy vozidel. 

Vývojové středisko firmy, které se zabývá doplňováním střihů na automobily právě uvedené na trh, neustále vylepšuje a doplňuje střihy, právě na tato auta. Starají se hlavně i o to, aby autopotahy byly provedeny v té nejlepší kvalitě. Mají perfektní design, na omak jsou velice příjemné, pokud zvolíte i správnou barvu nebo potisk, máte zaručený opravdový komfortní vzhled vašeho vozu.

V nabídce Vopi.cz jsou i univerzální autopotahy. Tyto cenově přijatelné kusy, jsou určené pro sériově vyráběné automobily. I zde najdete výběr v moderním designu, díky různým materiálům a vzorům. Typově se dají rozdělit na autotrika, superuniverzální autopotahy se zipy, univerzální autopotahy určené na dělení zadních sedadel a mnoho dalších. Vybrat si může vskutku každý milovník kvalitních výrobků.

Projděte si webové stránky Vopi.cz a vyberte si takové bezpečné autopotahy na míru, které vám budou vyhovovat, jak pro svoje rozměry a typ vašeho auta, tak pro svůj opravdu perfektně provedený design. Vždyť tyto služby jsou určeny pro vás.

 

Univerzální autopotahy Univerzální autopotahy Univerzální autopotahy Univerzální autopotahy Univerzální autopotahy 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: