Vopi rozšiřuje svou nabídku zboží!

Právě v nadcházejícím předvánočním období vám přinášíme novou a rozšířenou nabídku zboží! Nové produkty se skvěle hodí jako dárek k Vánocům pro maminku, tatínka i děti. Přesvědčte se o tom sami! 

Nášlapy na schodech BerlinNášlapy na schody PraguePro zútulnění domova jsou nově v nabídce koberce na schody Berlin. Na výběr je několik barevných provedení (béžový, světle béžový, tmavě béžový a smetanový) a tyto nášlapy na schody se hodí do každého interiéru. Vaše schodiště zútulní a navíc vás ochrání před případným uklouznutím. Koberec na schody Berlin je nabízen v rozměrech 28x65 cm. Tento koberec je vyroben z kvalitního materiálu. Dále nově nabízíme nášlapy na schody Prague, které mají stejnou funkci jako koberec na schody Berlin. Nášlapy jsou však nabízeny v širší škále barevných provedení (modrá, béžová, červená a antraciet). Nášlapy na schody Prague také ochrání vaše schodiště před opotřebováním. Tyto koberce a nášlapy ocení jako dárek každá hospodyňka.


Potah sedadla masážní s magnetyHnědý plyšový tygr

Pro tatínky najdete nově v naší nabídce masážní potah sedadla s magnety. Tento masážní potah se velmi hodí pro všechny, kteří tráví za volantem mnoho času. Zabraňuje bolestem zad. Vaše páteř bude i po dlouhých hodinách řízení příjemně uvolněná. Masážní potah má univerzální systém upevnění a magnety jsou zabudovány uvnitř potahu. Tento potah ocení každý, kdo má rád své pohodlí i na delších cestách.

Děti ocení krásné plyšové tygry, které jsme také nově zařadili do naší nabídky. Na výběr jsou dvě barevná provedení – tygr bílý a tygr hnědý. Tygra můžete položit jako dekoraci na podlahu v dětském pokojíčku. Tělo tygra se dá také naplnit a děti jej mohou používat jako polštář. Tento plyšový tygr potěší každé dítě, které má rádo zvířátka. Jeho délka je 85 cm a vyroben je ze stoprocentního polyamidu. Na Vopi.cz nakoupíte snadno a rychle skvělé vánoční dárky pro celou vaši rodinu!

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: