Tuning shop No.1

Milovníky tuningu aut potěšíme novou nabídkou, kterou přináší náš tuning shop. Pokud patříte mezi opravdové fandy "vytuňených" aut, pak jistě víte, že tuning auta není jen o řevu motoru a dunící reprosoustavě.

Milovníky tuningu aut potěšíme novou nabídkou, kterou přináší náš tuning shop. Pokud patříte mezi opravdové fandy "vytuňených" aut, pak jistě víte, že tuning auta není jen o řevu motoru a dunící reprosoustavě.

Tuning shop No.1Nezklamte krásnou slečnu či kamaráda nevzhledným interiérem vašeho vyladěného miláčka. Od znějícího auta se očekává také stylový interiér.

Nevíte, kde takový interiér pořídit? Podívejte se do kategorie tuning auta našeho tuning shopu a nechte se inspirovat. Právě pro Vás jsme v našem tuning shopu připravili jedinečnou nabídku automobilových doplňků. U nás najdete nejen obšité barevné autokoberce s natisknutým jménem či logem, originální autopotahy a loketní opěrky, ale i další automobilové doplňky.

Chcete-li mít správně vytuningované auto, pak nesmíte zapomenout právě na interiér. V našem tuning shopu Vám servírujeme kvalitní autokoberce. Dokonce Vám na autokoberce natiskneme i loga či jména, přesně podle Vašeho přání.

Konec ošoupaných potahů a obehraných automobilových doplňků! Náš tuning shop ví, co se nosí. Potěšte krásnou spolujezdkyni měkkými autopotahy a originálními autokoberci. Ukažte, že máte vkus. A nic nenecháte náhodě.

Pomůžeme Vám z Vašeho tuningového miláčka udělat klenot ať už jde o například o tuning Škoda nebo tuning VW.

 

Potisk autokoberců

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: