Stěrače Flat pro většinu vozů na českém trhu

Bezpečnost musí být při jízdě automobilem vždy na prvním místě. Nikdy byste vědomě nesedli do vozu, který není po technické stránce v pořádku. Mohlo by se zdát, že mezi nejdůležitější ukazatele dobrého technického stavu vozu patří například seřízené brzdy. Vaše zdraví a potažmo život však může ohrozit také taková maličkost, jako jsou stěrače. Úkolem stěrače je očistit sklo tak, aby měl řidič dobrý výhled za každého počasí a také při vyšších rychlostech.

Stěrače na míru FlatNe všechny stěrače však tuto funkci zvládají. Největší nápor přichází se zimou, kdy nízké teploty mohou způsobit degradaci materiálu a stěrač tak zkrátka přestane plnit svou funkci. Vůbec nejhorší jsou neznačkové stěrače, které jsou běžně k dostání v supermarketech. I kvalitní stěrače byste měli každý rok po zimě vyměnit, neboť jen tak si můžete být jistí, že nedošlo k opotřebení. Při hodnocení stěračů se většinou vychází ze tří kategorií – kvalita omývání skel, rychlost opotřebení gumiček a snadnost instalace.

 

Stěrače flat pro většinu vozů na českém trhuNabízíme vám novinku na trhu – značkové stěrače na míru Compass FLAT DOUBLE. Compass FLAT DOUBLE je sadou dvou plochých stěračů, které se snadno přizpůsobí vašemu vozu. Velkou výhodou je pružný člen, který zajišťuje stejný tlak stěračů po celé jejich délce. Tato skvělá vlastnost zamezuje rozmazávání nečistot a vytváření pruhů. Tento typ stěrače na míru je osazen černou gumičkou, kterou můžete vyměňovat.

 

Stěrače na míru jsou vyráběny pro různé typy vozů. Stačí si jen vybrat některou ze sad, která je určena pro váš typ vozu. Na výběr je cca 350 nejrozšířenějších vozů. Stěrače Flat jsou také vybaveny různými adaptéry pro různá zakončení ramen stěračů. Délka stěračů a adaptérů pro uchycení na rameno stěrače jsou přizpůsobeny vybraným vozům. Například sada D5 je určena pro vozidla značek Škoda Felicia, Škoda Favorit, Dacia Logan, Ford Escord a další. Sada D13 je naopak určena pro vozy Hyundai Santa Fé, BMW X3, Peugeot 306, Ford Mondeo a další. Nabízíme vám jedinečnou nabídku. U nás můžete zakoupit tyto velmi kvalitní stěrače za ty nejlepší ceny. Vaše skla vám již vždy budou nabízet ten nejlepší výhled do okolí a zaručí tak vaši bezpečnost jízdu. Neváhejte a objednejte si své Compass FLAT DOUBLE nebo Compass FLAT SET stěrače co nejdříve. My vám je doručíme do několika pracovních dní.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: