Odkapávače na boty pro Váš čístý dům

Pro tento týden jsme pro vás na našich internetových stránkách připravili vynikající čističe obuvi a odkapávače na boty. Potřebujete rohože k čištění a odkládání obuvi? V tom případě se podívejte na naši nabídku právě těchto produktů. Jedná se o ne moc velké rohože, kterou jsou právě díky tomu lehce skladné. Jsou vhodné jak k vnitřnímu, tak i k venkovnímu použití.

Rohožka na čistění bot DracoRohože jsou vyrobeny z gumy v kombinaci s kokosovým vláknem a plastem. Podívejte se na tuto skvělou nabídku a vyberte si takovou rohož, která se vám bude nejvíce zamlouvat a bude se ideálně hodit do vašeho interiéru či exteriéru. Jak již bylo zmíněno, v nabídce je několik možností. Jako první se jeví rohožka na čištění bot Draco. Ta je určena pro čištění bot před vašimi dveřmi.

Všechny takovéto rohože mají vyvýšené okraje, jsou tvořeny z pevného drátu, který velmi těsně obepínají hrubé kokosové vlasy. Odkapávač bot je vynikajícím pomocníkem, který napomáhá udržování čistoty při vstupu do hlavního vchodu. Ten je vyroben z plastu a svými rozměry 39 x 31 cm je naprosto ideální pomocník a to hlavně při nepříznivém počasí, jako je déšť nebo tající sníh.

Odkapávač na boty spojovacíČistící rohožka Eko FantasticMáte zájem o takovýto odkapávač, který sice pojme pouze jeden pár obuvi, ale je tak důmyslně vyroben, že se dá klidně různě napojovat? V tom případě se podívejte na naše webové stránky a objednejte si tohoto vskutku perfektního pomocníka pro udržení pořádku. Nebo byste raději čistící rohožku Eko Fantastic? Tuto a mnoho dalších najdete právě na našich webových stránkách. Pořiďte si takovouto eko rohožku, která je vyrobena pomocí recyklace z PET lahví a pneumatik.

Překvapte svou návštěvu tímto vskutku perfektním výrobkem, který hned na první pohled zaujme naprosto každého a to pro svůj vynikající design a nesporně výtečné služby. Chcete i vy mít takového skvělého pomocníka před svými dveřmi? V tom případě si odkapávač na boty objednejte na našich webových stránkách.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: