Nové univerzální autopotahy

Máte rádi ve svém autě pořádek a hezké a přitom praktické věci? Chtěli byste do svého auta univerzální autopotahy, které nejenže hezky vypadají, ale jsou i nesmírně praktické? Potom si objednejte z našich webových stránek tyto vynikající autopotahy. Vybírat můžete z několika typů a barev. 

 

Univerzální autopotahy CarbonJako první jsme pro vás připravili velmi oblíbené univerzální autopotahy Carbon. Ty nabízíme ve stříbrném, vínovém a nově i v černém provedení. Režný materiál, z kterého jsou vyrobeny, je velice kvalitní a je ze stoprocentního polyesteru. Tyto potahy jsou více nežli vhodné i pro sedačky s bočními airbagy, jsou otestovány a je možné je prát v automatických pračkách při teplotě 30 stupňů Celsia.

Potahy do auta TurboDalším typem jsou univerzální autopotahy Turbo. Jsou vhodné po drtivou většinu vozů. Vyznačují se především nádherným barevným provedením a velmi kvalitním materiálem. I tento je zhotovený ze stoprocentního polyesteru a tak jako autopotahy Carbon, jsou i tyto vhodné pro sedadla s bočními airbagy. I u těchto došlo k testování a mohou se prát v automatické pračce při teplotě 30 stupňů Celsia.

Potahy do auta RacingUniverzální autopotahy Racing se hodí do téměř každého vozu. Vyznačují se více než ostatní krásným barevným provedením a vysoce kvalitním materiálem, který je zhotovený také ze stoprocentního polyesteru, jsou testované a hodí se taktéž i pro sedadla s bočními airbagy. 

Univerzální autopotahy ButterflyTak jako všechny předešlé autopotahy, jsou i univerzální autopotahy Butterfly vhodné pro drtivou většinu vozů. A tak jako u všech již zmiňovaných autopotahů i tady platí, že jsou vyvedeny v krásných barvách a z vysoce kvalitního materiálu. I tyto se mohou prát v automatické pračce na 30 stupňů Celsia. 

Zajímá vás naše nabídka? V tom případě se podívejte na naše webové stránky, které jsme připravili pro naše klienty, tedy i pro vás. Přejeme šťastnou ruku při výběru vysoce kvalitních univerzálních autopotahů.

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: