Nové motivy univerzálních autopotahů - podzim 2012

Již vás nebaví nemoderně vypadající interiér vašeho automobilu? Chcete ho obnovit a doplnit něčím vhodným? Nebo chcete jen vyměnit staré autopotahy za nové? Pokud jste alespoň na jednu otázku odpověděli kladně, zkuste se podívat na nové univerzální autopotahy, které nabízíme na našich stránkách a to za výborné ceny.

Univerzální autopotahy AngelV naší nabídce najdete vkusné univerzální potahy, které se hodí do většiny automobilů. Jestli máte rádi černou barvu, tak vašim sedadlům opatřete autopotahy Angel, které jsou vyrobeny komplet v černé barvě, jenom lemování je bílé. Navíc vás budou ochraňovat vyšitá křidýlka a nápis Angel. Anebo si objednejte autopotahy Classic, které jsou vyrobeny v kombinaci černé a šedé barvy. Tyto potahy vám nabízíme jako sadu na všechny sedadla, nebo jen na sedadla přední.

Autopotahy ExclusiveV naší nabídce však najdete i luxusní univerzální autopotahy Exclusive. Jedná se skutečně o perfektně vyrobené potahy, které jsou navíc kasírované velmi silnou vrstvou pěnového materiálu. Sedí se na nich pohodlně a ještě k tomu mají i moderní design. Přinášíme vám je ve třech oblíbených provedení a to jak v červené, v modré, tak i v šedé barvě. Každá barva je přitom kombinovaná s černou. Moderní design vám nabízíme i v případě, že si vyberete autopotahy Energy.

 

Autopotahy EnergyDíky skvělé barevné kombinaci se jedná o vskutku moderní a dynamické autopotahy, které si kupují především mladí lidé. I tyto potahy do auta můžete mít v barvě modré, červené nebo šedé. Výběr je pouze na vás!

Univerzální autopotahy MaltaJako poslední novinku vám představujeme univerzální potahy Malta, které se opět hodí do většiny u nás prodávajících aut. Jsou vyrobeny z pevného a odolného materiálu, který tvoří 100 % polyester. I autopotahy Malta jsou kasírovány pěnovým materiálem, což jim dodává luxusní vzhled. Na našich stránkách najdete tyto skvělé novinky s podrobným popisem, ve kterém se dočtete z jakého materiálu je jaká jejich část vyrobena. Všechny se přitom dají prát v automatické pračce a to na 30 stupňů. Námi nabízené potahy jsou vhodné i do aut s bočním airbagem. Potahy jsou opatřeny testy LGA. Zmíněné autopotahy jsou skutečně vhodnou volbou pro oživení vašeho interiéru. Jejich design je skvělý a jsou šité velice kvalitně.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: