Nové luxusní dekorační polštářky v naší nabídce

Pokud přemýšlíte jak byste co nejlépe oživili interiér svého domova, máme pro vás skvělou zprávu. Rozšířili jsme pro vás nabídku luxusních dekoračních polštářků. Divili byste se, co takový malý polštářek dovede. Právě dekorační polštářky jsou klíčem k úspěchu při plnění vašeho přání. Můžete si koupit několik různých druhů nebo jen jeden druh v různých barvách. Jednotlivé polštářky pak jen umístíte na vhodná viditelná místa, nejlépe na sedací soupravu, na postel, do křesla nebo na komodu.

Polštářek Apolo 45 x 45

Různorodý design našich luxusních polštářků váš domov jistě prozáří a propůjčí mu úplně jiný vzhled. Jejich další výhodou je, že si určitě vyberete takové, které se budou přesně hodit do vašeho zařízení, ať už se jedná o moderní byt nebo starý domek na samotě, naše luxusní dekorační polštářky se skvěle vyjímají kdekoli.

Polštářek Britt 45 x 45Polštářky vám nabízíme ve dvou provedeních. Buď si můžete koupit pouze povlak na polštář, nebo si pořídíte polštář i s výplní. Dále si můžete vybrat z jednobarevných provedení ve velké škále barev, nebo z polštářků s motivy. 

Například pro italské nadšence tu máme polštářek s motivem italské vlajky. Fanouškům Francie zase můžeme nabídnout polštářek s potiskem kohoutů. Dále máme v nabídce hladké polštářky, ale také s tvarovanými motivy, jako třeba lístečky, kroužky nebo takové, které svým vzhledem připomínají huňatý koberec. Všechny polštáře jsou vysoce kvalitní. Polštáře dodáváme ve velikostech od 40 x 40 centimetrů až po 80 x 80 centimetrů. Potahy na naše dekorační polštáře jsou vyrobeny z polyesteru. Výplň je ze stoprocentní bavlny a uvnitř je drcený molitan, aby byly polštářky pěkně měkké.

 

Polštářek Benito 45 x 45

S polštářky tak máte zase na pár let vystaráno, protože když vás jeden design přestane bavit, jednoduše vyměníte povlaky a váš domov bude vypadat zase jako nově vybavený. Nejednou se setkáte s pochvalou návštěvy nebo s otázkou: „Ty máš novou pohovku?“, a vy se budete moci jen smát pod fousy.

Polštářek oranžový Geneve 45 x 45 https://www.vopi.cz/polstarek-fialovy-leafs-45-x-45.html Polštářek světle modrý Londen 45 x 45 Polštářek béžový Malta 45 x 45

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: