Nové gumové autokoberce - béžové s nádechem luxusu

Pro nadcházející zimní sezonu jsme pro Vás rozšířili náš sortiment zboží o další položku. Jedná se o béžové gumové autokoberce. 

Béžové gumové autokoberceBéžová barva se perfektně hodí do všech barevných provedení interiéru auta. Tyto koberce jsou vyráběny na míru pro různé typy aut, takže si přes náš e-shop můžete vybrat takovou sadu koberců, která bude odpovídat rozměrům vašeho auta. Gumové autokoberce mají oproti textilním kobercům tu výhodu, že se mnohem lépe čistí a mají delší životnost. Zvláště teď na podzim bude v jednom kuse pršet a do auta si na botách nanosíte bláto. S našimi gumovými autokoberci budete mít úklid rychle za sebou, protože stačí, když počkáte, až bláto uschne a pak ho jednoduše vytřepete nebo koberec opláchnete vodou. Autokoberce jsou lemovány lemovkou, což přispívá k vyšší kvalitě a delší životnosti koberce.

Detail gumové autokoberce béžové

A proč byste si měli koupit zrovna koberce v béžové barvě? Na podzim propadá hodně lidí depresím, tak proč si nezvednout náladu světlými koberečky. Nemusíte se bát nečistot, protože čištění je díky gumovému materiálu velmi rychlé, jak už bylo zmíněno výše. Navíc vaše auto bude díky nim vypadat jako opravdu luxusní vůz.

Pokud si chcete koberec objednat přes náš internetový obchod vopi.cz, podívejte se do naší fotogalerie autokoberců, nebo rovnou zadejte do našeho vyhledávače značku a model vašeho auta, fixaci, barvu koberce a materiál, ze kterého by měl být. Objednat si můžete dokonce i speciální provedení pro kamióny či dodávky.

Kromě kusových koberců si můžete koupit i celou sadu za velmi rozumnou cenu. Budete tak mít jistotu, že vaše auto bude dobře chráněno před nečistotami a zároveň bude působit světlejším a radostnějším dojmem. Práce s e-shopem je velmi jednoduchá. Pokud byste přesto měli problém, nebo byste nenašli požadovaný produkt, nebojte se nás kontaktovat. Béžové gumové koberce čekají jen na vás!

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: