Nové druhy gumových Eko rohožek

Naše nové a opravdu šikovné eko gumové rohože jsou nabídkou tohoto týdne. Vyznačují se originálním plastickým vzhledem, který musí nutně každého hned na první pohled upoutat a nadchnout. Kvalita je opět vysoká a způsob výroby je velmi podobný jako už mnohokrát. Jedná se totiž o recyklaci pneumatik a PET lahví. Tento způsob zajišťuje nejenom dlouhou životnost všech nabízených rohoží, ale i velice jednoduchou údržbu.

Rohožka Pebble beach beige

Vyberte si z pestré nabídky, kterou jsme pro vás připravili. Pořiďte si naprosto originální rohož ke svým dveřím. Jsou provedeny v několika velikostech a tvarech. Například rohožka Pebble Beach beige. Její design je naprosto jedinečný a provedení této gumové rohože nenechá nikoho na pochybách, že se jedná o originální předmět. Materiál, ze kterého je tato "kamenná" rohož vyrobená, je stoprocentní guma a její rozměry jsou 46x76x1 centimetr na výšku. Tento výrobek je určený pro venkovní použití.

 

Rohožka Alpine WoodDalší vynikající rohoží je Alpine wood. I tato gumová rohož je vyrobená pomocí recyklace pneumatik a PET lahví. Má spoustu společného s ostatními rohožkami. Rozdíl je však v potisku. Tak jako předchozí připomínala kamennou podlahu, tato představuje doslova úchvatnou kovářskou práci. Je to jak jinak eko rohožka, která svým úžasným designem upoutá naprosto každého návštěvníka. Tato "kovářská" rohož má rozměry 46x76x1 centimetr na výšku.

 

Máte zájem o námi nabízené gumové rohože? V tom případě si vyberte z našeho internetového obchodu. Objednejte si jakoukoliv rohož provedenou v několika velikostech, tvarech a v barevných odstínech. Jsou to naprosto luxusní a vysoce kvalitní rohože, které mají za úkol nejenom posloužit jako rohožka před vašimi dveřmi, ale navíc slouží i jako perfektní dekorace, kterou vám budou všichni závidět. Buďte první, kdo bude mít přede dveřmi naprosto originální a navíc eko rohož.

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: