Nové autopotahy a gumové koberce a vany pro vaše auto

V našem obchodě vám nabízíme velké množství autodoplňků, které vám dokážou zpříjemnit cestu autem. Dnes jsme pro vás nachystali skutečně užitečné doplňky do vašeho vozu.

Gumové vany GledringObjednat si můžete skvělé gumové vany do vašeho kufru, které jsou vyráběny přesně na míru každého typu vozu, což zaručuje to, že celá podlaha kufru budě skvěle chráněná. Představte si, že se vám v kufru vylije například sladká limonáda, nebo se vám vysype připravené maso na letní grilování. Situací, při kterých může dojít ke znečištění kufru vašeho vozu je spousta. Vyčistit jej však bývá velmi často problém, zejména pokud se jedná o mastné skvrny od jídla. Gumové vany na míru vám ulehčí čištění vašeho kufru a vy se tak můžete těšit z čistého prostoru.

Béžové gumové autokoberceNa našich stránkách vám nabízíme také gumové koberce, které ochrání podlahu vašeho auta v oblasti sedadla řidiče a spolucestujících. Na svých botách si totiž do vozidla přinášíte i velkou spoustu nečistot z okolí, které se následně přichytí na podlahu auta. Jestliže se rozhodnete vybavit své auto našimi autokoberci, máte vyhráno. Ty totiž svým povrchem zachytí větší i menší nečistoty. Problém nejsou ani kamínky. Gumové koberce, stejně jako vany do kufru, mají i tu výhodu, že jejich kraje jsou dostatečně zvýšené, takže jsou schopné zadržet i případnou vodu. Podlaha vašeho vozu je tak skutečně v bezpečí.

 

 

Černé autopotahy na míru LockČervené autopotahy na míru KowloonNezapomněli jsme ani na autopotahy na míru. Rozšířili jsme pro vás nabídku materiálů, ze kterých si můžete nechat ušít vámi vybrané potahy na míru. Jedná se o kvalitní materiály, ze kterých vám ušijeme moderní autopotahy. Nabízíme vám například skvělý materiál Block, ze kterého se vyrábějí stylové potahy Lock. Novým materiálem v naší nabídce je také Alcantara, ze kterého jsou vyráběny například autopotahy Kowloon. Ty jsou dokonce laminované molitanem, takže vám zaručí příjemné sedění. Skvělou novinkou v našem e-shopu jsou autopotahy Hankow, které se perfektně vyjímají v každém voze. U autopotahů Hankow a Kawloon je v ceně i vyšití libovolného názvu auta. Neváhejte a vybavte své auto novým vzhledem na blížící se letní sezónu.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: