Nová kolekce rohožek a předložek - jaro 2014

Venku již naplno propuklo jaro. Příchod jara můžete oslavit s námi výměnou bytových rohoží a rohožek. Právě v těchto dnech přicházíme s novou kolekcí rohožek.

Rohožky AmbianceJako vždy se vám snažíme přinést nové trendy za přijatelnou cenu. Prohlédněte si naši novou nabídku rohoží Ambiance, které je vhodné umístit před hlavní vchod do bytu či domu. Vybírat můžete z různých barev i rozměrů. Rohožka Ambiance Flash FlowerJedná se o vysoce funkční rohožky, které jsou schopny vysoké absorpce vody. Velmi snadno na nich také očistíte obuv. Rohožky Ambiance mají dlouhou životnost právě díky kvalitnímu materiálu, zpevněným okrajům a rubové straně z vinylu. Výška vlasu rohožek Ambiance je osm milimetrů. Tyto rohožky jsou velice husté. Vybrat si můžete rohožky s klasickým vzhledem i módními motivy.

Předložky do kuchyněNaprostou novinkou jsou předložky do kuchyně. Je jasné, že nejlépe se v kuchyni udržují jiné typy podlah, než koberec. Pokud se pohodlí koberce přece jen nechcete vzdát, jsou předložky do kuchyně naprosto ideálním řešením. Nabízíme vám hned několik originálních variant. Naše předložky do kuchyně v sobě spojují jedinečný design i funkčnost. Rubová strana předložek je opatřena silnou protiskluzovou vrstvou tak, aby byla ochráněna vaše bezpečnost. Výška vlasu je 5 mm. Kuchyňské předložky prodáváme ve standardních rozměrech 50x150 cm a 9 různých designech. Vybrat si můžete takové provedení, které bude například barevně ladit s vaší kuchyní. Velkou výhodou těchto předložek také je, že je můžete prát i v pračce, a to na 30 stupňů.

Předložka do kuchyně Lemons

Předložka do koupelny CaressePředložky do koupelnyV naší nabídce nově nechybí ani hit mezi předložkami do koupelny - předložky Caresse. Tyto předložky jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. Tento materiál se chová stejně jako paměťová pěna například v matracích. Vždy se sama vrátí do svého původního tvaru. Předložky Caresse vám přináší luxus, hebkost a pohodlí. Výška vlasu těchto předložek je dva centimetry. V naší nabídce naleznete šest univerzálních variant. Nabízíme předložky béžové, šedé, hnědé, ivory a dalších barvách.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: