Nová kolekce kusových koberců léto 2013

Přinášíme vámi informace o nové a jedinečné kolekci kusových koberců pro léto 2013.

Kusové koberce ArmoniKusové koberce Esquire ShagJestliže hledáte moderní kusové koberce s jedinečnými vzory a barvami, tak jsou právě pro vás určeny kusové koberce Armoni. Kusové koberce Armoni mají ručně střižený vlas a výška vlasu je 10mm. Skvěle se tak hodí do každé místnosti, neboť netradiční vzhled kusových koberců Armoni rozzáří každý pokoj. Jestliže hledáte jednobarevné koberce s vysokým vlasem, jistě se vám budou líbit kusové koberce Esquire Shag. Tyto koberce mají krásné a syté barvy a skvěle se tak hodí do barevných interiérů. Vybírat můžete mezi modrou, oranžovou, zelenou nebo černou barvou. Kusové koberce Esquire Shag jsou opravdu luxusní a budou se líbit i náročným zákazníkům.

Kusové koberce FusionKusové koberce Joy de LuxDáváte-li přednost designovým kobercům se snadnou údržbou, prohlédněte si nabídku kusových koberců Fusion. Opět si můžete vybrat z široké barevné škály. Netradiční je například stříbrný nebo fialový koberec Fusion. Vlas kusových koberců Fusion je opravdu silný, dlouhý a odolný. Dále naleznete v naší nabídce kusové koberce Joy de Lux. Značka koberců Joy de Lux se vyznačuje zejména jednoduchými vzory a krásnými a jasnými barvami. Snadno naleznete barvu, která vám bude ladit k zbytku interiéru. U tohoto koberce je výška vlasu 13 mm, čímž se právem řadí mezi přepychové koberce. Kusové koberce Joy de Lux nabízíme v několika rozměrech, stejně jako ostatní typy kusových koberců.

Kusové koberce LivingKusové koberce Living jsou upravovány speciální technologií, díky které získávají speciální vlastnosti, jako je vyšší objem nebo rozměrová stabilita. Koberce nesoucí označení Living jsou velmi moderní a hodí se do každého interiéru. V nabídce naleznete koberce velmi pestrých barev, které jsou v současné době velmi módní. Prohlédněte si naší novou kolekci kusových koberců a jistě si z této široké nabídky vyberete. Koberce si můžete objednat online, čímž ušetříte svůj čas i peníze. Po objednání vám bude nový kusový koberec doručen co nejdříve. Nemusíte se tak obávat zbytečných prodlení.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: