Nová kolekce kusových koberců 2012/2013

Přinášíme vám další skvělé novinky z naší nabídky. Připravili jsme si nádherné kusové koberce Flower. Jejich kratší až 8 milimetrů dlouhý vlas perfektně usnadňuje jejich údržbu. Tyhle novinky pro tenhle rok se vyznačují moderními barvami.

Kusový koberec FlowerJejich styl tvoří tři krásné barvy: černá, bílá a červená. Tato barevná kombinace se hodí do všech interiérů! V naší nabídce najdete tyto skvělé koberce ve dvou různých kombinacích. Obě provedení mají jako podklad černou barvu a jejich vzor je zobrazen barvou bílou a červenou. V prvním případě se jedná o červené a bílé květiny, v druhém případe to jsou červené a bílé čtverce.

Kusové koberce Noblesse CosyJestli pak toužíte po jednobarevném koberci, tak i vy si z naší nové nabídky určitě vyberete. Nabízíme vám totiž kusové koberce Noblesse Cosy. Tyto kvalitní koberce vám přinášíme v šesti veselých barvách, které se hodí jak do moderního interiéru, tak i do toho klasického. Noblesse Cosy sa vyznačuje jednoduchým stylem a je proveden v žluté, zelené, černé, červené, šedé nebo bílé barvě. Příjemně dlouhý vlas (28 mm) je ideální pro lehkou údržbu a přitom poskytuje úžasnou hebkost při každém vašem kroku. Nechte se i vy zlákat skvělou jednoduchostí a vyberte si z naší nabídky kusový koberec Noblesse Cosy, který si stoprocentně zamilujete.

Kusové koberce RadianceDo třetice všeho dobrého, a proto vám nabízíme i třetí novinku. Kusový koberec Radiance, který je přímo ideální do klasického interiéru. Vybírat si můžete ze čtyř krásných stylů. Kusové koberce Radiance se vyznačují plastickým vzorem a příjemnými podzimními barvami. Položte si takovýto skvělý koberec například pod konferenční stolek, kde se bude nádherně vyjímat. Jejich vlas je dlouhý 12 milimetrů! Nechte se zlákat květinovým designem, nebo si vyberte z naší nabídky páskovaný vzor. Je to skutečně jenom na vás! Krásné barvy vás budou uspokojovat. Vyberte si z naší rozšířené nabídky kvalitní kusové koberce, které se díky svému vzoru a různým velkostem hodí i do vašeho interiéru!

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: