Nepřehlédněte podzimní slevy na Vopi.cz

Představujeme vám skvělé podzimní slevy, díky kterým výrazně ušetříte. Vybrané produkty u nás nyní pořídíte nejlevněji na internetu.

Například skvělé textilní koberce nyní může pořídit se slevou 10 a více procent! Řadu textilních autokoberců Perfectfit získáte s plošnou slevou 10%. Vybrat si můžete autokoberec Perfectfit přesně pro model vašeho vozu.

Autokoberce Perfectfit - sleva 10% 
Jestliže si nevyberete z nabídky Perfectfit, možná se vám budou líbit autokoberce Ringside, což jsou autokoberce na míru, které nyní můžete zakoupit za jedinečnou cenu 364 Kč včetně DPH.

Autokoberce Ringside od 364 Kč vč DPH

Za skvělou cenu nyní pořídíte tak další značky autokoberců – Colorfit standart s plošnou slevou 12% a Colorfit tuning se slevou 14% na všechny produkty! Vyberte si nové autokoberce s výraznou slevou a vaše auto bude jako ze škatulky.

Autokoberce Colorfit Standard - sleva 12%

 

Autokoberce Colorfit Tuning - sleva 14%


Vaše cestování si můžete zpříjemnit také s dalšími našimi produkty, které nyní pořídíte ještě levněji. Například na plastové vany do kufru nyní získáte plošnou slevu 5%. Plastové vany do kufru jsou velmi praktické a oceníte je jak při delším cestování, tak i při velkých nákupech. Do kufru vozu tak vše uspořádáte s přehledem a hlavně rychle. 

Plastové vany do kufru - sleva 5%


Na gumové vany do kufru s okrajem 28 mm nyní získáte slevu ve výši 6,5%! Vybírat můžete z mnoha variant pro nejrůznější značky automobilů (Fiat, Audi, Bmw, Ford, Honda, Kia, Opel, Mazda, atd.). Gumová vana do kufru také zabrání případnému zašpinění interiéru vašeho vozu.

Gumové vany do kufru s okrajem 28 mm - sleva 6,5 %


Podzimní slevy se na Vopi.cz netýkají pouze automobilů. Za skvělé ceny nyní můžete zakoupit také moderní kusové koberce, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a hodí se do všech interiérů. Nyní na tento druh kusových koberců získáte slevu 7%! Vylepšete své bydlení právě teď. Moderní kusové koberce se hodí do předsíně, koupelny, ložnice i obývacího pokoje. Výhody koberců oceníte zejména na podzim a v zimě, kdy ochrání vaše nohy před chladem z podlahy. Vybírat můžete z široké škály designů i velikostí.

Kusové koberce moderní - sleva 7%

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: