Mrazíky už udeřily, využijte našich zimních autodoplňků

Říjen se pomalu ale jistě přehupuje do své druhé poloviny a to jsme ještě ani nestačili zaregistrovat jeho příchod. Ani se nenazdáme, a ranní sněhová pokrývka na předním skle našeho auta nám znepříjemní den již od samého počátku.

Škrabka na led s rukavicíNezbývá nám tedy nic jiného, než popadnout malý smetáček a škrabku a hurá na věc. U nás je vám k dispozici mimo jiné široký sortiment doplňkového zboží k automobilu škrabky a smetáčky nevyjímaje. A co víc, dokonce oboje v jednom! Od nejjednodušších plastových škrabek doplněné břitem na led a gumovým stěračem, kde se na druhém konci vyskytuje malý smetáček na ometání sněhových závějí, až po komplikovanější a kompaktnější. Takovéto základní vybavení by vám určitě nemohlo ve vaší auto výbavě chybět, a pokud jej ještě nevlastníte, je nejvyšší čas tak učinit. Naše škrabky se pohybují v cenové relaci již od 24 korun!

Ventilátor s ohřevem FrostPokud si však rádi přispíte a do práce jezdíváte vyloženě "za minutu dvanáct", je jasné, že vám na nějaké ometání sněhu a pracné seškrabávání úhledných sněhových bochánků jednoduše nezbude čas ani kdyby jste chtěli. Právě pro vás - a taky pro ty, kteří si rádi usnadní život - jsme připravili speciální novinku. Ventilátor do automobilu s LED osvětlením a celoplošným ohřevem, který je však úplně klidně využitelný i na jakýkoliv konkrétní bod, tedy i na přední sklo! Zatímco vy se tedy budete pomalu rozehřívat uvnitř auta a budete vybírat třeba vhodné CD na vaši cestu, přední sklo nebo cokoliv jiného se vám rozmrazí jako mávnutím kouzelného proutku.

Masážní autopotahy s vyhříánímZdá se vám, že nic lepšího již nemůže přijít? Ba naopak. Co byste řekli na vyhřívané autopotahy na sedadlech? Ani to není žádné sci-fi, ba naopak již docela stará záležitost využívaná mnoha podnikateli a zámožnějšími vlastníky automobilů. Tím se však nenechte zastrašit, my vám totiž nabízíme kvalitní vyhřívané autopotahy za cenu, nad kterou budete doslova žasnout! Vzpomeňte si na krušné momenty, které prožíváte po nasednutí do auta v zimě. Ty již mohou být nyní pasé! Stačí si jen vybrat podle svého gusta a náročnosti. Potahy jsou většinou univerzální na veškeré značky automobilů, nemusíte se tedy bát, že by vám potah neseděl. S našimi doplňky je zima zábava!

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: