Kusové koberce Teheran – koberce s nádechem historie

V dnešní nabídce by vám naše společnost ráda představila kusové koberce značky Teheran. Po prohlídce nabízených úžasných kousků jistě ihned každý pochopí, proč tento vskutku prazvláštní název podle Íránského hlavního města. Vždyť již staří Peršané tkali takovéto úžasné koberce, jaké najdete i v naší nabídce pro tento týden. Co si asi většina lidí představí pod pojmem peršan? Zřejmě krásně zbarvený, jemný a měkoučký koberec. Na něm spousta úchvatných ornamentů, jež dosvědčují perfektní zručnost toho, kdo jej ručně tkal.

Kusové koberce TeheranKobercový běhoun TeheranVydejte se s námi do světa těchto úchvatně krásných a na historii bohatých perských koberců. Jejich výroba představuje neskutečnou pracnost a řemeslnou dokonalost. Váže se k nim historie, jež je dlouhá několik tisíciletí a za tu dobu prošly perské koberce doslova barvitou a bohatou historií. Bohužel ale není známo, kdy se vlastně objevil první koberec. Ty, jež známe v dnešní podobě tu jsou s námi přibližně tři sta let, jsou naprosto fenomenálně vyrobené, protože ani zub času je nedokázal zničit.
Podívejte se proto do naší nabídky a představte si, že byste mohli mít něco tak kouzelně krásného i vy doma. Seznamte se s kusovým kobercem Teheran, jež doslova hýří krásnými a pestrými barvami a nezbytnými orientálními vzory. Díky přímo vynikajícím cenám jsou doslova neodolatelné. Vyberte si z několika velikostí a tvarů. Nebo byste raději nášlapy na schody? V kombinaci s kusovými koberci bude vaše domácnost doslova kouzelná, jako vystřižená z orientální pohádky. Pořiďte si tyto úžasné kousky a doplňte je koberci běhouny.
Nášlapy na schody TeheranPodívejte se prostě do naší nabídky a uvidíte, že kusové koberce Teheran jsou prostě neodolatelné a při položení na podlahu perfektně doplní každý interiér. Potom si klidně můžete připadat jako v pohádce. Že by to byla pohádka "Tisíc a jedna noc?" nechte si s těmito úžasnými koberci zdát o krásné Šeherezádě. Nebo se jí staňte s těmito koberci alespoň na chvíli sami.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: