Krycí plachty pro auto

Naši nabídku neustále rozšiřujeme o skvělé výrobky a jinak tomu není ani dnes. Nabízíme vám skvělé plachty, které ochrání vaše auto před poškozením.

Ochranná plachta na auto HailV naší nabídce najdete plachtu na auto Hail, která je vyrobeno z 5 mm silné pevné pěny. Plachta na auto Hail nepropustí vodu a je odolná i proti UV záření. Tento výrobek je vhodný pro všechny majitele aut, kteří jsou nuceni parkovat svého plechového miláčka venku, kde na něj mohou padat různé větve nebo jej může poškodit i menší krupobití. Plachtu připevníte na auto pomocí gum, které jsou součástí plachty. Díky plachtě Hail je vaše auto chráněno před případným poškozením vnějšími nepříznivými vlivy.


Ochranná plachta na auto NylonV naší nabídce však najdete i plachtu Nylon, která je vhodná na ochranu i garážování vozidel. Tato plachta, vyrobená z 5 mm silné pevné pěny totiž ochrání vaše auto před nepříjemným prachem a špínou. I plachta Nylon je vodotěsná a odolná vůči UV záření, takže vaše auto je skutečně v bezpečí. Díky elastickému lemu, který zajišťuje dokonalé obepnutí plachty kolem vozidla, bude vaše vozidlo perfektně kryté. Po opětovném složení plachty bude váš vůz stejně čistý a nepoškozeny, jako když jste ho zakrývali. I dlouhodobé stání tak nebude mít žádný negativní vliv na čistotu karoserie vašeho auta.


Vyberte si z naší skvělé nabídky krycí plachty na auto. Díky skvělému materiálu, ze kterého jsou naše plachty vyrobeny, jsou vaše auta dostatečně chráněna a nemusíte se bát, že by se jejich karoserie poškodila nebo znečistila. Jednoduché uchycení buď formou gumy, nebo elastického lemu, přispívá k snadnému použití těchto užitečných výrobků. V přehledné tabulce vám nabízíme přehled velikostí našich plachet pro jednotlivé typy automobilů. Každý majitel si tak vybere přesně takovou velkou plachtu, kterou potřebuje. Nabízíme vám plachtu, která ochrání střechu a kapotu vašeho auta před případným poškozením nebo znečištěním.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: