Koupelnové předložky Rasta

Koupelnové předložky jsou určeny do naprosto každé koupelny. Podívejte se proto na naši nabídku a vyberte si z několika barev. Zútulněte si svoji koupelnu některou rohožkou z této úžasné kolekce. Jedná se o naprosto nezbytný doplněk do každé koupelny a to jak z estetické, tak praktické stránky. Pokud tedy milujete heboučké materiály, potom si docela určitě vyberete.

Koupelnová předložka Rasta

Veškeré předložky jsou totiž vyrobeny jen z vysoce kvalitních materiálů, které výborně sají a velmi rychle schnou. Koupelnové předložky Rasta Micro jsou vyrobeny z mikrovlákna a v několika barevných provedeních. Uvádí se, že díky svému jedinečnému složení toto mikrovlákno saje vodu až o padesát procent víc, než mikrovlákno klasické. 

Koupelnové předložky Rasta Micro jsou z osmdesáti procent z bavlny a z dvaceti procent z mikrovlákna. Jejich velikost je naprosto optimální ke každé vaně či sprchovému koutu, tedy 50 x 80 centimetrů. Vinylový podklad zabraňuje klouzání po povrchu koupelen, což je v drtivé většině dlažba. Tyto předložky jsou určeny právě pro tyto případy a to z důvodu měkkého došlápnutí a zabránění proniknutí chladu. 

Koupelnové rohožky Rasta NewDalším, velice kvalitním a jemným výrobkem, jsou rohože do koupelny Rasta New. Tyto jsou podobně jako předchozí rohožky vyrobeny z mikrovlákna, jež má velkou sací schopnost a velmi dlouho udržuje pocit sucha. Jen podle těchto vlastností se pozná opravdu kvalitní koupelnová rohož, kterou bezesporu Rasta New je. Prodáváme je celkem v šesti barevných provedeních. 

Nebo se podívejte na další součást nabídky a tou jsou rohožky Rasta. Tento moderní bytový doplněk je vyrobený ze sto procentní bavlny a je určený kamkoliv do domu. Nejčastěji jsou tyto koupelnové předložky používány v koupelnách nebo toaletách. I ty jsou provedeny v mnoha barevných odstínech. Podívejte se proto na naši vynikající nabídku a vyberte si z opravdu pestré nabídky rohožek.

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: