Kokosové venkovní rohože

Kombinace gumy a přírodního kokosového vlákna je velmi moderní záležitostí. Rohožky z tohoto materiálu jsou určeny hlavně k venkovnímu použití na čištění bot, ale mohou sloužit zároveň jako dekorace. V nabídce jsou v několika provedeních a velikostech.

Gumová rohož kokosová Bombay Crazy FlowersVyberte si přesně takové rohože, které budou odpovídat nejen vašemu vkusu, ale i velikostí. Design je naprosto úžasný a každého hned na první pohled zaujmou. Velkou předností je zajisté veskrze přírodní materiál. Motivů jednotlivých rohoží je taková spousta, že nebudete vědět, pro kterou rohož se máte rozhodnout. A cena takovéto rohože? Naprosto vynikající. Přesvědčte se sami na webových stránkách společnosti Vopi.cz.

Vybírejte mezi opravdovými skvosty, kterými tyto rohože stoprocentně jsou. Rozhodněte se pro některý ze spousty motivů a vítejte své hosty a návštěvy takovouto originální rohoží. Udělejte radost sami sobě, když se budete vracet domů a očistíte si obuv o takovouto originální rohožku.

Rohož kokosová Boucara Happy FrogV naší nabídce je několik druhů rohoží, které se od sebe liší velikostí a motivem. Jinak jsou všechny rohože vyrobeny ze čtyřiceti procent gumy a šedesáti procent kokosu. Plastická struktura je vysoká jeden centimetr. Každá takováto rohož má jako podklad gumu, čímž jí propůjčuje dlouhou životnost a nepropouští vodu. Navíc guma jako podklad neklouže, tudíž rohož i po použití zůstává stále na svém místě a nepokrčená.

Máte zájem pořídit si tuto skvělou rohož před své vstupní dveře? V tom případě se podívejte na naše webové stránky, kde si můžete vybrat z opravdu bohaté nabídky rohoží a to s všemožnými motivy. Nechte se inspirovat paní módou a pořiďte si tyto unikátní a velmi moderní doplňky do domácnosti, které jsou provedeny jen v tom nejlepším designu a krásných barvách.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: